61%
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 12,90 лв.

Скитникът и синовете

Александър Секулов
Сиела
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 12,90 лв. Спестяваш 7,90 лв.
Запознайте се с историята на изключителния капитан Йосиф, които живее самотен живот на своята Бърболета заедно със своя син.. Той обаче не умее да общува с него.
 

Под издутите платна на БЪРБОЛЕТА, яхта с две мачти, дървен борд, тъмнозелен корпус и синя палуба, изправен срещу изстрел от пиратска гемия, капитан Йосиф приема, че ще живее в празнота. Капитанът е неотразим мъж, тъжен любовник, ведра душа.
Знае, че две неща примиряват мъжа с времето – жените и лодките. Висок, зеленоок, със сребрееща коса и огромни ръце, капитан Йосиф има щастливата усмивка на човек, комуто Бог е дал всичко, което e пожелал: него самия.
Ако има нещо, което не умее ни по суша, ни по море, то е общуването с деца на борда на собствената му лодка. Още повече когато едно от тях е собственият му син.

Информация за "Скитникът и синовете"
  • Брой страници 222
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21 см.
Александър Секулов
За автора

Александър Секулов

Виж всички заглавия от автора

Александър Секулов е родом от Пловдив, роден на 6 януари 1964 г. Написал е пиесата "Светли хотелски стаи" през 2005 г. Автор е на три стихосбирки, след които е "Възхитително и леко". Неговите произведения са превеждани на английски, унгарски, македонски и др. балкански езици. Секулов е драматург на Пловдивския драматичен театър, чиито усилия възраждат интереса на родната сцена към българските разказвачи.