6,95 лв.

Тайната между нас

Барбара Делински
Хермес
Изчерпано количество
6,95 лв.

В една дъждовна нощ инцидент преобръща живота на Дебора Монро и шестнайсетгодишната й дъщеря Грейс. Момичето блъска пешеходец, изскочил изневиделица пред автомобила. Раненият мъж е учителят по история на Грейс, който има репутацията на странен и затворен човек. Дебора веднага решава да поеме вината за случилото се.

Макар и продиктувана от майчина обич и загриженост, изречената лъжа превръща живота на семейството в ад. Дебора трябва да се справи с напрегнатото си ежедневие на семеен лекар и самотен родител. Измъчвана от чувство за вина, дъщеря й се затваря в себе си. Тайната между Дебора и Грейс заплашва да разруши не само силната връзка между майка и дъщеря, но и застрашава отношенията между всички членове на семейството.

Когато раненият мъж умира в болницата, д-р Монро се изправя пред реалната опасност да се сбъднат най-лошите й страхове.

Информация за "Тайната между нас"
  • Брой страници 336
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2009
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
Барбара Делински
За автора

Барбара Делински е родена на 9 август 1945 г., в Нютън, предградие на Бостън, Масачузетс. Тя е американска писателка на бестселъри в жанра романтичен трилър и съвременен романс. В началото на творчеството си е използвала псевдонимите Бони Дрейк и Били Дъглас. Става писателка по случайност. След раждането на близнаците им, през 1980 г. Барбара прочита статия за три жени писателки, и решава да опита да реализира въображението си върху хартия. След три месеца проучване, планиране и писане, тя продава първата си книга – „Surrender by Moonlight“, която излиза през 1981 г.