54,00 лв.

Творчески комплект Kosmos: Обучение на кучета

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
54,00 лв.

Научете най-добрия си приятел на интересни трикове.

Определени черти на характера и способностите на кучето зависят не само от наследствеността, а и от това къде расте и живее, както и от това как се отнасят и реагират към него стопаните. Взаимното доверие, оценяване и уважение са основата на щастливото съжителство и учене с радост.

С помощта на оборудването в този комплект и на подробното упътване ще можете да научите вашия приятел не само на прости команди, но и да разпознава цветове и форми. Ще получите също и интересна информация за различни породи кучета и специалните особености и сетиве на животните, както и рецепта за страхотно кучешко лакомство.

Размери на кутията: 33.8 x 22.5 x 6.7 см.

Препоръчителна възраст: 8+ години

Марката Kosmos е с над сто годишна история. Поколения деца са откривали чудния свят на науката чрез образователните игри на Kosmos. Зад името Kosmos стоят иновации, качество и безопасност, както и убеждението, че децата учат по-добре чрез практически опит и игра. Освен класическите комплекти по химия, физика и биология, Kosmos непрекъснато развива нови посоки като например алтернативна енергия и електроника.

Информация за "Творчески комплект Kosmos: Обучение на кучета"
  • SKU 4002051676100
  • Производител Kosmos
  • Материал Пластмаса, Текстил, Дърво
  • Марка Kosmos