16,00 лв.

В неподходящо време

Ален Клод Зулцер
Блек Фламинго Пъблишинг
Изчерпано количество
16,00 лв.

Роман от швейцарския автор Ален Клод Зулцер.

"Видях мъж, когото никога дотогава не бях виждал, не много по-възрастен от мен, който за разлика от мен беше пораснал и изглеждаше като мен. Никога преди това не бях осъзнавал в такава степен, че не знаех нищо за него и че не притежавах единственото нещо, което трябваше да бъде мое: часовника от снимката."

Часовникът на ръката на неговия баща изведнъж привлича вниманието на момчето. Седемнайсет години то не е обръщало внимание на снимката, на която баща му е с този часовник. Всъщност то не го познава, майка му винаги с нежелание е говорила за него. Но сега, на седемнайсет години, часовникът разпалва неговото любопитство. Снимката е на професионален фотограф, но часовникът сочи седем и петнайсет. Кой професионален фотограф прави снимки по това време?

В своя роман Ален Клод Зулцер разказва историята на един човек, който става жертва на страстите си и на времето, в което живее. Това е разказ за един мъж, който трябва да разбере, че бракът с жена му е грешка, макар дълго да му се е струвал спасение. И че се налага да мами, за да може да изживее истинската любов на своя живот.

Швейцарският писател Ален Клод Зулцер е роден в Базел през 1953 г. Живее в Елзас и в Берлин и работи като писател и преводач на свободна практика. Публикувал е няколко романа, преведени на много езици.

Информация за "В неподходящо време"
  • Език Български
  • Брой страници 208
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация