16,00 лв.

Вещицата от Портобело

Паулу Коелю
 
Изчерпано количество
Оценка 3.8 от 5 гласа
16,00 лв.

В своята книга "Вещицата от Портобело" Паулу Коелю търси отговора на въпроса "Как да намерим смелостта да бъдем себе си, дори когато не знаем кои сме ние?"

Никой не принася в жертва най-важното, което притежава - любовта си. Никой не поставя мечтите си в ръцете на онези, които могат да ги унищожат. Никой освен Атина. Коя е тя - девица, светица, мъченица или просто луда?

"Хората си създават своя реалност и после стават жертви на тази реалност. Атина се разбунтува срещу това и заплати висока цена."
Херън Райън, журналист

"Аз бях използвана и манипулирана от Атина, а чувствата ми въобще не бяха зачетени. Тя беше моя учителка. Трябваше да ми обясни свещените мистерии, да събуди у мен незнайната сила, която всеки притежава. Когато се впускаме в приключение из такова непознато море, сляпо се доверяваме на нашите водачи и вярваме, че те знаят повече от нас."
Андреа Маккейн, актриса

"Най-големият проблем на Атина беше, че е жена на двайсет и втори век, която живее в двайсет и първи. И че позволява на хората да видят това. Дали си плати? Без съмнение. Но щеше да плати много по-висока цена, ако беше потиснала своята мощ."
Диъдри О’Нийл, позната като Еда

Информация за "Вещицата от Портобело"
  • Вид корица Твърда
  • Издателство Обсидиан
  • Брой страници 304
Паулу Коелю
За автора

Няма добавена информация