8,00 лв.

Водовъртеж

Весела Люцканова
Весела Люцканова
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
8,00 лв.

Не е ли животът ни един водовъртеж? Върти те, върти те, върти те... и накрая... "Човек и добре да живее, умира и друг се ражда..." В продължението ли е смисълът? В това да оставиш след себе си следа? По-дълбока или по-плитка, но да оставиш а другите най-доброто от самия себе си. Да се превърнеш в пресечна точка за поколенията, в брод, през който да преминат от твоето време в тяхото. Без да се прекъсва връзката.

Разказите в тази книга са за обикновените хораа, но всеки от тях е необикновен по своему. Добре ги познавам, живеят на моята улица. Радвам се, че ги познавам, защото всеки от тях е препълнен с обич, а няма по-голям стимул от любовта, за да останеш, да оставиш следа. И да кажеш като малкия принц, преди да се върне на своята планета: "Ето, това е всичко!!!"

Информация за "Водовъртеж"
  • Брой страници 120
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Националност автор България
  • Размер см 13 x 20 см.
Весела Люцканова
За автора

Весела Люцканова Иванова е българска писателка на белетристика и научна фантастика. Тя е родена на 21 август 1935 г. в София. Има собствено издателство и е известна с множестовото си награди и признания. Тя е носителка на престижни отличия като „Голямото читателско жури“, американската международна награда за престиж и качество „Златна звезда“ (през 2003 г.).