Лепило

20 резултата

20 резултата

В подготовката за училище не пропускайте и някои от важните неща в несесера, които да помогнат на детето да твори – лепилото и тиксото.

В тази категория сме събрали всички видове, които попадат в асортимента на Orange center. Подходящи както за ученика, така и за всички останали членове на семейството, които обичат проектите от типа „Направи си сам“ – продуктите в тази категория ще свършат желаната от Вас задача.

Какви видове лепила предлагаме?

Независимо дали залепяте заедно с малчугана последния елемент от ръчно изработената картичка, прикрепяте дървото за задачата за училище, или пък довършвате последните щрихи за новия домашен проект – няма значение каква е креативната идея, която искате да реализирате днес, защото винаги ще можете да откриете в тази категория ценен помощник.

Тук сме събрали разнообразие от сухи и течни лепила, подходящи за множество различни цели. Погрижили сме се продуктите в категорията да се почистват и измиват лесно, за да се поправят грешките безпроблемно. Подходящи са за лепене на картон, хартия, текстил и дърво.

Разнообразието от форми осигурява универсалност при употребата им и нанасяне на лепилото в дори тесните и трудни за достигане места.

Подборът на продуктите включва цветни и безцветни лепила, наред с тези без мирис, за да е употребата им по-лесна и за най-малките. За да работите по проектите си без забавяне и прекъсване, сме Ви подготвили бързосъхнещи лепила, които правят процеса още по-удобен.

В тази категория можете да откриете и тиксото, което пасва най-добре на Вашите нужди. То може да бъде безцветното, върху което може да се пише и което не оставя следи при копиране, или пък цветното, с което лесно се поставя акцент.

Тиксото, което ще бъде от полза наравно на малки и големи, е самозалепващото, но и устойчивите пакетажни ленти ще Ви бъдат потребни в множество сценарии.

Атрактивно допълнение към функционалността идва под формата на красивите дизайни на опаковките. Има ги забавните дизайни с лика на чудовища, както и по-нежните рисунки с пастелни цветове – всички те ще направят творенето и ползването на лепилото и тиксото още по-забавно.  

Кои са най-популярните?

Всички предложения в тази категория приспадат към примерите за висококачествено сухо лепило и цветно тиксо, подходящи за използване в училище, но дори сред този тип продукти има такива, които са предпочитаният избор за много хора. Такива са предложенията от марките Milan, Scotch, UHU, JIP и други.

За тези от Вас, които ще използват покупката си за проектите вкъщи, полезни ще бъдат лепилата като C-200 и други по-силни и устойчиви алтернативи.

Защо да се доверите на Orange center?

Когато подготвяте малчугана за училище, когато избирате какъв да бъде следващият Ви арт проект или хоби – в тези и в много други случаи предложенията на Orange center ще Ви бъдат от полза.

Тук ще откриете продукти за работа, за училище, както и такива за Вашите хобита или подходящи за подарък. Открийте разнообразие от пишещи средства, канцеларски материали, продукти за организиране на работното място, раници, несесери и покупки за ежедневието и за училище.

Разнообразието от предложенията не спира дотук – в Orange можете да изберете настолни игри и пъзели, на които да се насладите с цялото семейство, както и играчки за малчугана.

Най-голям е изборът в категорията ни за литературни произведения. Изберете следващото си четиво сред заглавията от художествената и нехудожествената литература.

Независимо на кой продукт изберете да се спрете в онлайн книжарницата можете да потърсите желаното по всяко време на деня. Когато направите своя избор пък, поръчката Ви ще достигне до Вас във възможно най-кратък срок.

А когато пазарувате продукти на обща стойност над 49,80 лева, имате право да се възползвате от безплатна доставка за цяла България.

Виж повече