Острилки

54 резултата

Страница

54 резултата

Страница

За училище и за креативните проекти в свободното време, за малките и за големите творци – в тази категория ще откриете всички предложения на Orange center за острилки.

Както тук, така и във всички останали категории в онлайн книжарницата, очаквайте да откриете красиви и оригинални предложения с високо ниво на качество и такива, отговарящи на вкусовете и изискванията на ученици от всякакви възрасти.

Какви видове острилки за моливи предлагаме?

Острилката за моливи е сред задължителните елементи от несесера за училище, но същевременно е и една от най-лесните за загубване и пропускане. С предложенията на Orange в тази категория обаче нещата изглеждат различно.

В нашия онлайн магазин можете да избирате сред острилки с впечатляващи дизайни, които не само ще направят избора Ви по-практичен, но и ще Ви дадат гаранцията, че детето повече никога няма да изгуби или забрави острилката си. Вместо това атрактивните дизайни ще превърнат тази малка вещ в любимата на малчугана.

Открийте красиви модели в 3D форми, които лесно ще привлекат вниманието. Освен това ще Ви попаднат и такива с множество функции, които значително намаляват количеството вещи в раницата и в несесера – двойни острилки или такива в комбинация с гумички.

В категорията ще откриете и иновативни решения за острилки с корпус със стерилно покритие, което предотвратява растежа на бактерии по него, благодарение на специален състав със сребърни йони.

За кого са подходящи?

И малките, и порасналите творци изпитват потребност от качествена острилка за моливи, макар и всеки да има различни очаквания от продукта, който търси. Всеки може да се възползва от традиционната острилка, както и от двойната такава, която е подходяща за различни размери моливи.

Но едновременно с това неоспорими са качествата на тези с вграден контейнер, в който да попадат отпадъците. Модели като тези улесняват процеса на остренето на моливи и го правят изцяло лишен от досадната бъркотия.

Когато пазарувате за учениците, изборът на острилка е силно базиран на външния вид. Малчуганите ще харесат продуктите с 3D форма, наподобяваща очарователни животни и чудати същества. В тази категория не липсват и продуктите, които изпъкват с лика на известни литературни герои и на тези от филмите.

Същевременно за най-малките ще бъдат полезни острилките, които са със сигнализиращ бутон, който предупреждава, когато моливът е подострен, за да се избегне чупенето му. Практична, но и атрактивна опция са острилките, които са две в едно – с вградена гумичка, за да може детето да рисува безгрижно навсякъде.

Защо да се доверите на Orange center?

В подготовката за училище винаги можете да разчитате на Orange center. Тук ще откриете богат избор от интересни единични и двойни острилки в нетрадиционни форми, подходящи за всеки бюджет.

Наред с малките, но нужни пособия за училище, тук можете да закупите и останалите важни за детето продукти – качествената раница, несесера, тетрадките и стикерите за тях, бутилката и кутията за училище, чадъра и толкова много още.

Докато пазарувате за всичко, което ще е нужно на ученика в семейството за първия учебен ден, можете да подберете и нужното от редица други категории. Пазарувайте за настолни игри и пъзели, наред с детските играчки и предложенията, подходящи за подарък.

Същевременно имате достъп до почти безкраен избор от заглавия от художествената и нехудожествената литература.

Когато приключите с пазаруването, очаквайте продуктите да пристигнат до Вас във възможно най-кратък срок. При поръчки на обща стойност над 49,80 лева пък доставката е безплатна.

Виж повече