Папка с цип

23 резултата

23 резултата

Запазете всички нужни ученически принадлежности организирани с помощта на папка с цип. В тази категория ще откриете цветно разнообразие от папки с удобно затваряне в различни размери и дизайни.

Защо да изберете именно тях и ще отговорят ли на нуждите Ви – научете повече информация тук.

Какви видове папки с цип предлагаме и какви са техните предимства?

В тази категория сме обединили на едно място различни по дизайн и цвят папки, които позволяват всеки да открие по нещо за себе си сред тях. Повечето могат да бъдат разделени на два типа според функционалността им.

Единият особено популярен тип папка с цип е този, при който ципът обгръща три страни от папката. Такива папки могат да Ви послужат по повече от един начин.

В тях можете да съхранявате не само рисунки, текстове и всякакъв тип листове в съответния размер, но обемният им формат позволява да поместите и тетрадки, и учебници, и книги на едно място с всичко останало.

Така можете лесно да организирате ученическата раница по папки – малчуганът ще може да намери нужното за всеки предмет в папката, предназначена за него. Същевременно всички пособия ще бъдат опазени от изцапвания и прегъвания, а времето за приготвянето на раницата преди училище ще бъде скъсено значително.

Поместете тетрадката, отредена за часовете по английски език, заедно с учебника и помагалото в папка със син кант например, а материалите по математика в червената папка.

Вторият тип папки, които ще откриете в категорията, са тези с цип в само едната страна. Те обикновено поместват по-малко на брой помагала и учебници, но са страхотна по-достъпна алтернатива, която ще помести всички нужни бележки и листове. Използват се по-лесно и върху тях са изобразени красиви и интересни рисунки и мотиви.

Някои от предложенията в категорията взимат най-доброто от двата типа и са с по-голяма вместимост. Това е възможно благодарение на разширяващото се дъно, което позволява да вместите и достатъчно на брой учебници и помагала, заедно с всяко нужно листче или бележка.

За кого са подходящи?

Папките стават все по-популярен и потребен избор сред учениците – с непрестанното нарастване на нужните ученически пособия се появява и все по-явна нужда от по-добра организация на пространството в раницата. Когато използвате папките обаче, сами създавате допълнително разделение на елементите от чантата.

Всеки ученик може да се възползва от папките в категорията. Негов избор е обаче кой тип да избере.

Сред предложенията в категорията е включен богат асортимент от различни по външен вид и дизайн папки. Позволете на ученика да избере между едноцветните варианти или тези с рисунки на животни и на популярни анимационни и литературни герои.

Защо да се доверите на Orange center?

В подготовката за училище винаги верен помощник е книжарница Orange. Сред нашите предложения Ви очаква богат асортимент от всички нужни продукти – от най-големите до най-малките.

Изберете ученическата раница, несесера, чадъра за детето, тетрадката, химикалите, а с помощта на обширните колекции от продукти можете да съчетаете всеки един елемент от ученическите пособия да съвпада по тема и дизайн с останалите.

Папките също не са изключение. Ако детето у дома обича Мечо Пух, в училище ще може да си служи с всякакъв тип потребни материали с лика на любимия персонаж.

А ако искате да го зарадвате и с книжка за приключенията на Пух или ако искате да изберете четиво за себе си или за друг близък, ще откриете търсеното сред нашите книжни предложения. Обширно е и разнообразието сред продуктите ни, подходящи за подарък, за Вашите хобита и интереси.

Както във всички други категории в онлайн магазин orangecenter.bg, така и тук можете да откриете богатия избор, който Ви е нужен, за да направите най-подходящия избор за себе си или за Вашите близки.

А когато сте готови с избора си, можете да направите поръчка и да очаквате тя да пристигне до Вас с бърза доставка, безплатна за покупки на стойност над 40 лева.