Триъгълник

5 резултата

5 резултата

Равнобедрен, равностранен, остроъгълен… Не се притеснявайте, ако не помните цялата теория и геометричните формули – те няма да са Ви нужни, за да изберете правилния триъгълник за училищната раница на Вашето дете. Само трябва да разгледате продуктите в тази категория.

Тук сме събрали на едно място всички триъгълници сред предложенията на Orange center, за да е по-лесно в час за младия ученик. 

Какви видове триъгълници предлагаме?

В тази категория е събрано богато разнообразие от различни по вид триъгълници. Ще откриете както комплекти от множество чертожни инструменти, така и единични триъгълници в различни размери.

За да улесните процеса на пазаруването, започнете със селектирането на триъгълници именно според техните размери. Има такива, чиято най-дълга страна стига до 21 сантиметра, други са по-компактни със само 13 сантиметра.

Триъгълниците се различават и според градусите на ъглите им. Но ако искате да сте сигурни, че във всеки вариант детето Ви ще има нужния инструмент за измерване, можете да се спрете на комплектите с по два вида триъгълника.

Възползвайте се от разнообразните по цвят и дизайн предложения, за да зарадвате малчугана вкъщи. Любими на децата са триъгълниците в синьо, зелено и розово, както и винаги полезните прозрачни такива.

Инвестирайте в безопасността на ученика, както и в дълготрайността на Вашата поръчка, като изберете висококачествените триъгълници, изработени от нечупливи материали – с тях ще сте сигурни, че веднъж закупен, триъгълникът ще бъде полезен на детето редица години.

По същата причина в тази категория ще откриете и огъващи се триъгълници. Гъвкавите модели гарантират едновременно, че счупването им ще бъде не съвсем лека задача, но и че дозата забавление дори в най-трудните часове по математика ще бъде осигурена.

За да бъде още по-удобно ползването на триъгълниците в тази категория, ще забележите, че много от тях са скалирани двустранно, а в дизайна им е включена и функцията на транспортир. Така детето лесно ще може да пресъздава различни по вид триъгълници с точност, която елиминира нуждата от допълнителен чертожен инструмент.

Истински комфортни за ползване са моделите с ергономичен грип, които позволяват дори неопитната ръка да запази триъгълника в дадена позиция, без да я размества неволно - което пък гарантира винаги прави линии и чертаене без бъркотия.

Защо да се доверите на Orange center?

В Orange center Ви очаква голямо разнообразие от продукти за училище – тук можете да подберете всеки елемент от ученическата раница самостоятелно или да закупите цели комплекти, които предоставят всичко нужно за ученика.

Имате възможност да изберете пълна колекция с всичко от най-големите до най-малките ученически пособия:

  • раница;
  • несесери;
  • моливник;
  • пишещите и чертожните инструменти;
  • материалите за творчество и всичко друго нужно.

Но освен продуктите, които са нужни за училище, тук можете да закупите и такива за работа и за много други поводи. Избирайте сред богатия ни асортимент от настолни игри, пъзели и играчки, събрани на едно място с множество продукти, подходящи за подарък, както и такива, които ще са полезни за Вашите хобита.

Между пазаруването за семейството, за подарък и всичко останало можете да подберете и какво да бъде следващото Ви четиво – независимо дали то е част от продуктите ни в категорията на художествената или на нехудожествената литература.

Пазарувайте по всяко време на деня и на седмицата чрез нашата онлайн книжарница, а избраните от Вас продукти очаквайте в най-кратък срок. При поръчки на стойност над 49,80 лева пък доставката е безплатна за цяла България.

 

Виж повече