Етикети

60 резултата

Страница

60 резултата

Страница

Да направим ученето по-забавно с помощта на цветни етикети за ученическите пособия на Вашето дете.  

В тази категория сме събрали продуктите, които ще позволят на малчуганът да персонализира учебниците и тетрадките си по начин, който ще го мотивира да проявява повече старание в училище и в грижата за своите вещи. 

Тук ще откриете етикети с цветчета, с животни, с известни герои, с очарователни дизайни с блясък и с какво ли още не. 

Ако искате ученикът вкъщи лесно да откроява своите вещи от тези на другите в класната стая, купете му цветни стикери или етикети, върху които той да напише името си. А ако искате детето да се развълнува за първия учебен ден, отговорът е отново абсолютно същият – купете му стикери.

Какви видове етикети и стикери предлагаме?

В нашата селекция ще откриете самозалепващи етикети и цветни ленти, които ще направят всеки учебник, тетрадка и помагало по-вълнуващи и красиви. 

Както и в много други категории на Orange, тук също имате възможност да се възползвате от голям избор. Можете да се спрете на ученически стикери с напълно изчистени дизайни, които да са повече практични, отколкото декоративни и да не отнемат от вниманието прекалено много.

Цветните тонове и красивите изображения идеално освежават вида на ученическите материали и на работното място. А изборът от дизайните на стикерите и етикетите е голям: можете да разгледате такива в нежни пастелни нюанси или пък стикери в по-тъмната гама за момчетата. 

В зависимост от картинката върху тях селекцията също става по-голяма – имате възможност да избирате между изображения с животни, такива с цветя, с популярни персонажи от книгите и филмите, с чудовища, с обекти от далечния Космос и още много други. 

Възползвайте се от богатото наличие на продукти от една и съща колекция, които позволяват да съчетаете всички пособия за училище на детето – от раницата, през несесера и чак до стикерите върху тетрадките. 

Кои са най-популярните предложения в нашата селекция?

Сред разнообразието от продукти, налични в Orange, могат да се откроят предложения, подходящи за вкуса на всеки ученик. Същото важи и в категорията на стикерите и етикетите. 

Ако се чудите кой стикер да изберете за детето си и търсите да разберете кои са най-популярните сред селекцията ни, ще Ви ориентираме да потърсите тези, които са с лика на любимия герой на малчугана вкъщи. 

Ако той е почитател на книгите или филмите за Хари Потър, на сериала „Приятели“ или пък на Мики Маус, вероятно ще се зарадва да види именно образа на тези персонажи върху продуктите си за училище. 

Но също толкова често избирани са монохромните стикери, които пасват на всеки стил, а вършат работата си чудесно. Същото важи за по-изчистените, но цветни етикети на Busquets, както и тези на O'Neill, Franklin and Marshall, Replay и др.

Защо да се доверите на Orange center?

В подготовката за училище, а и при толкова много други поводи, предложенията на Orange center са на Ваша страна. 

Тук можете на едно място да откриете продуктите, нужни на Вашия млад ученик, и то на достъпна цена – от най-дребните до най-големите и важни пособия – наред с безброй други предложения, подходящи за Вашето работно място, за ежедневието или за подарък на близък. 

Сред селекцията ни лесно ще намерите не само търсените продукти, но и подходящи заглавия за следващото си четиво, независимо от предпочитания от Вас жанр. 

Предложенията на Orange center можете да разгледате в нашата онлайн книжарница по всяко време на деня, а когато направите своя избор, продуктите ще пристигнат до Вас във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 49,80 лева пък се възползвате от безплатна доставка за цяла България. 

Виж повече