12,00 лв.

Здравето е в главата, а не в аптеката

Александър Свияш
СофтПрес
Изчерпано количество
12,00 лв.

Майсторът на психологията Александър Свияш - писател, психолог и кандидат на техническите науки - обяснява как възникват болестите и разкрива универсален алгоритъм за лечение, давайки препоръки относно работата с физическото тяло и вътрешните енергии. Практическите подходи и методики ще ви помогнат сами да се избавите от емоционалния негатив, да се запознаете с множество съществуващи модели и способи за лечение и оздравяване, както и да подберете най-подходящия от тях, който подхожда на начина ви на мислене, живот и финансово състояние.
Следвайки съветите на автора, ще намерите реален път за възвръщане на красотата, младостта и здравето си. В книгата подробно е описано как хората си причиняват заболявания. Човекът се разглежда като многомерна система, включваща в себе си физическо тяло, енергия, емоционален план, сфера на разума и подсъзнание. Изкривяванията или нарушенията в която и да е от тези съставни части имат проекция върху физическото тяло, която оценяваме като болест. Тоест, може да ви болят бъбреците, а причината за болестта да се крие в някой от компонентите на тази система - например понижаване на енергията (недоспиване, отдаване на енергия чрез съчувствие); или в следствие на пренасищане с негативни преживявания в сферата на емоциите; или поради скритата изгода, която извличате от своята болест; или просто вашето подсъзнание с помощта на болестта ви е помогнало да решите някакъв проблем (да се разведете, да напуснете нежеланата работа и т.н.).
За избавянето от болестта е желателно не само да се борите с нейните проявления на ниво физическо тяло, както правят лекарите, а също така да премахнете истинската причина за болестта, която се крие в сферата на нашата психика. Здрав е този човек, на когото са здрави всички съставни компоненти на неговото тяло и психика.

Информация за "Здравето е в главата, а не в аптеката"
  • Език Български
  • Брой страници 384
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2009
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация