Егмонт
19,90 лв.

Пътеводител National Geographic: Амстердам

Габриела ле Бретон, Кристофър Катлинг
Егмонт
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
19,90 лв.
Много удобен пътеводител, ще Ви помогне да опознаете малките и прекрасни кътчета на Амстердам. Подходящ е за всеки турист и любител на екскурзиите.

Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя ФРАНЦИЯ, който включва:

ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, обстоен преглед на Франция, който ще ви помогне да организирате посещението си според времето, с което разполагате, и специфичните ви интереси. 
ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с ваше участие, включително строителство на средновековен замък, производство на парфюм, пазаруване от битпазарите в Париж и живот в замък. 
ПОДСКАЗАНО от фотографите, авторите, редакторите и изследователите на „Нешънъл Джиографик” за любими интересни места, събития, полезни съвети и други. 
ПЕШЕХОДНИ И АВТООБИКОЛКИ, с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които Латинският квартал в Париж, Пътят на виното в Елзас, замъците в долината на Лоара, Кот д’Ор в Бургундия, долината на Дордона и други. 
ЕКСКУРЗИИ ПО МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, включващи алпийските водопади в Юра, пътуване с влак из Пиренеите и вечеря в пещерен ресторант. 
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ изброените във всяка глава списъци, които ви препращат към подробни описания на горещо препоръчвани от нас места и занимания.
ПРЕВЪЗХОДНИ ЦВЕТНИ ФОТОГРАФИИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, които улесняват избора и бързата ориентация и помагат да извлечете най-доброто от всяко посещавано място.
Информация за "Пътеводител National Geographic: Амстердам"
  • Език Български
  • Брой страници 272
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2014
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Габриела ле Бретон

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация