74%
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 18,90 лв.

Бъдещето на почти всичко

Патрик Диксън
Сиела
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 18,90 лв. Спестяваш 13,90 лв.

Вземете бъдещето в своите ръце!
Бързина. Урбанизация. Универсалност. Социалност. Радикалност. Етика.

Какви са тенденциите, от които всички се интересуват и с които бизнесът трябва да се съобразява, ако иска да оцелее и да просперира? Отговорът на този въпрос ще ви подготви за промените, през които в момента минава цялата ни планета.

Патрик Диксън ни представя утрешния ден в различни плоскости. Пикове и спадове, зрелищен възход на развиващите се пазари, небивал напредък в медицината, но също и по-големи заплахи от вирусни епидемии. Предстои бъдеще на политически сътресения и на мащабни конфликти; бъдеще, в което хората ще се опитват да бранят личното си пространство, а бизнесът ще промени отношението си към клиенти и персонал. Бъдеще, в което автомобилите ще се движат без шофьори, а слънчевата енергия, генерирана в пустинята, ще захранва градове, отдалечени на хиляди километри… Най-важното обаче е, че „Бъдещето на почти всичко“ ни упътва чрез рационална прогноза към свят, който не е чак толкова загадъчен, неясен и песимистичен, колкото сме свикнали да го възприемаме.
Бъдещето е светло и всички ние можем да бъдем част от него!

„Патрик Диксън е като експресен влак към утрешния ден. Тази книга ви въоръжава с куп прогнози, за които не бихте се сетили, но които съвсем скоро ще диктуват ежедневието ни.“
Мартин Линдстрьом, брандов консултант и автор на световния бестселър „Биология на купуването“

Информация за "Бъдещето на почти всичко"
За автора

Няма добавена информация