30,00 лв.

България - пътеводител

Колектив
Тангра ТанНакРа
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
30,00 лв.

Пред вас е новото издание на Пътеводител България, в което сме се постарали да представим в пълнота нашата страна - разнообразната й природа и богатото й културно-историческо наследство ,привлекателността на българските планини и черноморското ни крайбрежие, българските курорти, туристически центрове и селища.

Многобройните снимки ще обогатят представите ви за България.
Картите към отдлените раздели и практическата информация в края на пътеводителя ще улеснят пътуването ви в страната, а азбучните показалци ще ви помогнат бързо да намирате търсените обекти.
Колкото и каквото да се напише за България, Все ще има какво да се добави. За хората със специализирани интереси нуждата от доплънителна информация вероятно ще е по-голяма. При представянето на материала сме търсили баланс между общоизвестното, по-малко познатото, но интересно и току-що откритото. Главната ни задача е била информацията да бъде полезна, интересна и възможно най-актуална.
Старали сме се да бъдем Верни на логото, характеризиращо пътевдоителите на Тангра ТанНакРа - Книги за България. Нашите пътеводители служат не само като справочници, а и разказват за България, за нещата, които могат да се видят в нея, и за хората, които с гостоприемството и предприемчивостта си правят срещата с България приятна и запомняща се. Екипа ни си позволи да изрази личните си предпочитания към някои обекти. Те са обозначени със съответни знаци, отбелязани в легендата към пътеводителя.

 

Информация за "България - пътеводител"
  • Брой страници 672
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2006
  • Националност автор България
  • Размер см 12.5 x 22 см.
За автора

Няма добавена информация