0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork, 9781612121826

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

47.9 BGN
Цена: 47.90 лв.
Няма наличност
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
More and more people are deciding to raise small animals for meat. This book begins with information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering each type of smaller animal - chicken, rabbits, sheep, and pigs.
Върни се горе и купи

Информация за “Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork”

  • Баркод 9781612121826
  • Издателство Storey Publishing LLC
  • ISBN 9781612121826
  • Брой страници 432
  • Година на издаване 2014 г.
  • Корица Paperback
  • Тегло 1.63 кг.
  • Размери 276 x 216 x 28

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5