Магазини
Любими
55,90 лв. | 28,58 €
Изчерпано

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Изчерпано количество
0%
55,90 лв. | 28,58 €

SKU: 9781612121826

Weight: 1.606000

ISBN: 9781612121826

Вид корица: Paperback / softback

Издателство: Storey Publishing LLC

Брой страници: 432

More and more people are deciding to raise small animals for meat. This book begins with information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering each type of smaller animal - chicken, rabbits, sheep, and pigs.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв. | 2,51 €
  • Безплатна доставка
    (за поръчка над 49.80 лв. | 25,46 €)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.| 2,51 €
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар