19,95 лв.

Чудото Монтесори (второ преработено и допълнено издание)

Елена Тимошенко
19,95 лв.

Чудото Монтесори се завръща в ново и допълнено издание!

Децата крият в себе си необикновени способности и уникални дарования. За да бъдат подхранени техните инстинкти за изследване на света, те се нуждаят от особен подход и условия на обучение. Това прави и възпитанието по метода на Мария Монтесори специален – в него център е детето.
В “Чудото Монтесори” ще се запознаете както с философията зад идеите на Монтесори, така и с основите на метода. Ще научите повече за развитието на вашето дете и как можете да прилагате метода Монтесори в ежедневното си общуване с него.
Ще откриете и отговори на въпросите: Какво различава този метод от останалите? Защо и как да дам нужната на детето свобода? Как да обучавам, без да наказвам и поощрявам? Как да възпитавам отговорност и самостоятелност у детето? Как да прилагам успешно метода в съвременния свят?
Идеите на Монтесори са доказани във времето и са се развили с подкрепата на личности като Зигмунд Фройд и Томас Едисън. На метода са се доверили Хилари Клинтън, Габриел Гарсия Маркес, принц Чарлз, Сергей Брин, Джеф Безос и много други.
Неслучайно редица влиятелни и всестранно развити личности – от учени и политици, до хора на изкуството – са се доверили на метода на Мария Монтесори. С него децата израстват уверени, самостоятелни, любопитни и винаги готови за нови предизвикателства. Опознайте метода Монтесори и сами се убедете във влиянието му върху естественото и спокойно развитие на вашето дете!

Информация за "Чудото Монтесори (второ преработено и допълнено издание)"
  • Език Български
  • Брой страници 288
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация