20,00 лв.

Димитър Бербатов: По моя начин, меки корици

Димитър Бербатов
Сиела
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
20,00 лв.

Димитър Бербатов - упорито следващ мечтите си - по своя начин.

Запознайте се с историята на голмайстора за всички времена на националния отбор на България от първо лице. За успехите, славата, големите футболни стадиони, но и за всички падения, които са го направили по-силен.

В тази книга има върхове и падения, успехи и разочарования. Всичко, което ще прочетеш, написах с желание да споделя с теб пътя си от малките асфалтови игрища до големите световни стадиони. Вижданията си за футбола, но и за живота. Мнението си по различни теми и отговорите на доста въпроси.

Срещите си с интересни хора, със световни звезди и гениални футболисти. Сблъсъците си на терена и извън него. Всички препятствия, които прескочих, за да успея – по начина, който познаваш!

Моята история не е измислица, написана е в съавторство с истинския живот, и както често става в него, някои от ситуациите нямат щастлив край! Но това е само на пръв поглед, защото трудностите всъщност са хубаво нещо – те те карат да се развиваш.
Вярвам, че ще ти бъде интересно, защото животът понякога е по-абсурден и забавен и от най-голямата измислица. А дали книгата ще те научи на нещо и ще те вдъхнови, това вече зависи от теб самия.

Книгата съдържа и 32 цветни страници с непоказани досега снимки. С предговор от Сър Алекс Фъргюсън.

„Понякога, когато вземаш решения като мениджър, можеш да допуснеш грешки. Именно такъв беше случаят, когато играхме финала в Шампионската лига с „Барселона“ на „Уембли“… Все още виждам пред очите си разочарованието на лицето на Димитър. Това е нещо, за което аз винаги ще съжалявам – той заслужаваше своето място в отбора!”
Сър Алекс Фъргюсън

Информация за "Димитър Бербатов: По моя начин, меки корици"
  • Брой страници 488
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2020
  • Националност автор България
  • Размер см 16 x 23 см.
За автора

Няма добавена информация