16,99 лв.

Dirty Nails (CD)

 
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
16,99 лв.

КИКИМОРА е българска група, създадена през 2011 г. от Николо Коцев - основател и на групата BRAZEN ABBOT (с участието на Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Tony Harnell, Doogie White и др.)

Kikimora е прогресивна хардрок банда, която създава песните си на български език, базирайки се на корените на класическия рок. Нейната основна философия е: "да стоим здраво стъпили на земята, да бъдем гъвкави и свирим за публиката, да останем верни на идеала за високо инструментално и вокално майсторство и уникално въздействие с всeки концерт ". Затова и текстовете на песните им са ориентирани към същностните проблеми на нашето време.

Новият албум включва 11 нови песни на английски език, създадени в един от най-сложните периоди в историята не само на музикалния бизнес, а и на човечеството изобщо. Албумът е записан, продуциран, смесен и мастериран от Николо Коцев в периода юли 2020 – февруари 2021. Музиката и текстовете на всички песни са на Николо Коцев, с изключение на текста на “Love And Pray”, написан от Никола Здравков.

Съдържание:

1. Bogeyman
2. The Chosen One
3. Free
4. The Hustler
5. Love And Pray
6. The Endless Song
7. King Rock’n Roll
8. Cry, Baby, Cry!
9. Lost Soul
10. Prisoner
11. Liar

Информация за "Dirty Nails (CD)"
  • SKU 3800171831970
  • Изпълнител Kikimora