24,00 лв.

Говори като на TED

Кармайн Гало
Рой Комюникейшън
Наличен
Оценка 5.0 от 3 гласа
24,00 лв.
Искали ли сте да изнасяте презентации като на TED? Или сте се чудили как да представите своята идея успешно? Сега имате възможността да се научите от опита на презентаторите.
 
„Говори като на TED. 9 тайни от водещи умове в света как да говорите пред публика“ от Кармайн Гало е книга за успешното презентиране на идеи, съставена на база на опита и практиката на най-добрите лектори на конференциите TED.
Умението да представяш своите идеи винаги е било важно, но днес се цени повече от всичко. Важно е не само да имаш идеи, но и да съумееш да ги представиш пред публика по съответния убедителен начин, за да въздействаш и повлияеш на аудиторията си по начина, по който желаеш.
Конференциите TED са много показателни в това отношение. TED е абревиатура на „Technology“, „Entertainment“ и „Design“. На конференция TED вземат участие водещи умове и съвременни иноватори. Нерядко се оказва, че тези лектори са и брилятни презентатори.
Каква е тайната на техния подход в презентациите? Какво прави някои от най-добрите TED лектори така магнетични и убедителни?
Кармайн Гало, който е експерт по комуникации и презентации, е анализирал стотици успешни TED презентации, за да открие обединяващите ги елементи. В допълнение е проучил и всички най-важни изследвания в областта на психологията и комуникациите, свързани с изкуството да се презентира. Резултатът от неговия труд са определени открития и закономерности, които представя в книгата си „Говори като на TED. 9 тайни от водещи умове в света как да говорите пред публика“.
В книгата си Кармайн Гало предлага система от стъпки, които ако бъдат спазвани, ще помогнат на всеки да създаде и изнесе впечатляваща презентация в духа на TED. Презентация, която да е атрактивна, убедителна, забавна и запомняща се.
Със своите стратегически идеи и конкретни тактики за презентиране, „Говори като на TED“ от Кармайн Гало е полезна книга за всеки, на когото му се налага да говори пред публика.
Информация за "Говори като на TED"
  • Език Български
  • Брой страници 334
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 15 x 22 см.
Кармайн Гало
За автора

Кармайн Гало е роден през 1965г. в Сан Хосе, Калифорния, САЩ.
Той е писател, журналист и експерт в областта на комуникациите.
Води лекции и обучения по успешни комуникации.
Носител е на награда Еми за журналистика.
В България е най-популярен с книгите си Говори като на TED и Презентирай като Стив Джобс.