22,00 лв.

Презентирай като Стив Джобс

Кармайн Гало
Рой Комюникейшън
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
22,00 лв.

Милиони хора по света са гледали и гледат презентациите на Джобс. Мнозина твърдят, че Джобс е най-добрият презентатор в света на бизнеса. Всеки, за когото презентирането е част от работата му, се е замислял как да направи следващата си презентация по-въздействаща.
Сега ще ни е по-лесно, защото в „Презентирай като Стив Джобс“ сякаш самия майстор на презентациите ни нашепва своите тайни.
Специалистът по комуникации К. Гало е изучил и анализирал най-добрите презентации на Джобс, като е извлякъл от тях страхотни примери, техники и тайни, които могат да се прилагат от всеки. Използвайки този революционен подход, ще бъдете приятно изненадани колко лесно ще се окаже да продадете идеите си, да споделите ентусиазма си и да наелектризирате аудиторията си, както го правеше Стив Джобс.
Широко дискутираните и популярни презентации на Стив Джобс създадоха нов глобален златен стандарт за презентиране. А сега тази книга ви разкрива стъпка по стъпка как да използвате неговите пленяващи аудиторията техники във вашите собствени презентации.
„Презентирай като Стив Джобс“ няма за цел да представи всичко за Стив Джобс. Не е и негова биография, нито история на компанията Apple. Не е книга за мениджъра Джобс, а книга за Джобс-комуникатора. И въпреки че книгата ще ви помогне да изнасяте далеч по-ефективни презентации, изкуството на дизайна на презентациите е оставено на професионалистите, които работят в сферата на графичния дизайн.

Информация за "Презентирай като Стив Джобс"
  • Език Български
  • Брой страници 280
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2011
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 15 x 22 см.
Кармайн Гало
За автора

Кармайн Гало е роден през 1965г. в Сан Хосе, Калифорния, САЩ.
Той е писател, журналист и експерт в областта на комуникациите.
Води лекции и обучения по успешни комуникации.
Носител е на награда Еми за журналистика.
В България е най-популярен с книгите си Говори като на TED и Презентирай като Стив Джобс.