Семейни игри

6 резултата

6 резултата

Моментите, споделени с цялото семейство, са най-прекрасният подарък. Но нямате нужда от повод, за да пазарувате в категорията, от която можете да изберете подарък за себе си и за близките. В нея сме събрали всички предложения на книжарница Orange за семейни настолни игри.

Възползвайте се от богато разнообразие от продукти, които гарантират времето за забавление. А коя от всички игри да изберете? В текста по-долу ще откриете малко насочваща информация.

Какво споделят семейните игри и какви са техните предимства?

Както всички останали забавни настолни игри, които ще откриете в книжарница Orange, така и продуктите от тази категория се открояват с увлекателни концепции. Но това, което различава една семейна игра от останалите, е универсалността ѝ.

Тя е разбираема за най-малките у дома, но забавлява еднакво много и по-възрастните членове на семейството, а това създава една перфектна предпоставка всички вкъщи да прекарат приятно времето заедно.

Именно по тази причина семейните игри са прекрасен начин и малки, и големи да се сближат, а междувременно да научат по нещо ново. Сред предложенията в книжарница Orange ще откриете игри, които позволяват на децата да развиват своите комуникационни възможности, креативността и въображението си, както и координацията.

Същевременно много игри включват обучителен фактор, от който всички могат да сполучат, научавайки интересни факти за природата, историята или друга тема.

Как да изберете подходяща игра?

За вечерите, в които цялото семейство се наслаждава на времето заедно около борда на някоя интересна игра, изберете най-подходящия тип игри за Вашите близки. 

В тази категория ще откриете семейни игри за двама, които позволяват на всяко дуо от родител и дете да се възползва от споделените моменти максимално добре. Но също така тук можете да изберете игра, на която да се наслади цялото семейство, защото правилата позволяват едновременно да се забавляват шест или повече души.

За повечето от предложенията в категорията участниците трябва да са на над четири години, но горната възрастова граница е много по-висока – на кутията вероятно ще откриете цифрата 99 години, но няма да Ви арестуваме, ако нарушите това правило.

Предложенията ни се различават и според това колко време от деня Ви ще окупират по приятен начин те. Има ги игрите, които бързо повишават настроението у дома, когато скуката започне да става неоспорима – те могат да се разиграят в рамките на 15 минути.

Има ги и тези, които ще Ви отнемат малко повече време – 30+ минути. А ги има и онези, за които времетраенето е напълно без значение, защото ще искате да ги играете отново и отново.

При избирането не трябва да забравяте, че семейните игри се различават и по размера си. Някои от продуктите, които ще откриете тук, са в джобен формат и лесно ще придружат семейството по време на ваканцията.

Какви видове семейни игри предлагаме?

Както повечето игри, така и тези в категорията се делят на няколко типа:

 • Бордови игри;
 • Игри с карти;
 • Образователни и логически игри;
 • Класически.

Ето кои са част от известните поредици семейни игри, които можете да откриете при нас:

 • Монополи;
 • Катан;
 • Каркасон;
 • Dixit;
 • Ticket To Ride;
 • Експлодиращи котета;
 • Кодови имена;
 • Activity;
 • Руммикуб и много други още.

Открийте тях и останалите предложения в категорията в различно по дизайн и тематика оформление. Има ги игрите, които включват елементи от любими филми, сериали, книги и музикални групи като например продуктите, вдъхновени от супергероите от комиксите, от Джеймс Бонд, от Metallica, AC/DC и други.

Защо да се доверите на книжарница Orange?

Независимо дали избирате семейни игри за вкъщи, пъзели, на които да се насладите всички заедно, или играчки за малчуганите – в книжарница Orange ще откриете множество интересни предложения.

Но това съвсем не са единствените продукти, с които се откроява селекцията в книжарница Orange. Потърсете тук както полезното, така и приятното – канцеларски материали, продукти, които ще бъдат нужни за в офиса или за училище, както и предложения, подходящи за подарък. 

Разнообразието при книгите е най-голямо, като тук можете да откриете заглавия от всеки популярен жанр.

С онлайн книжарницата можете да пазарувате по всяко време на деня и от всяка локация, а продуктите ще пристигнат при Вас във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 49,80 лева пък се възползвате от безплатна доставка.

Виж повече

Често задавани въпроси

Семейните настолни игри подходящи ли са за възрастни?
Коя е най-продаваната семейна настолна игра?
Колко играчи са нужни, за да се играят семейни настолни игри? 
На каква възраст децата могат да започнат да играят настолни игри?