Търсене
10.231.71.14-3.234.252.109

Подаръци за ДЕЦА

Подаръци за деца

Подаръците за деца често са толкова трудно начинание, колкото и избирането на изненада за големи. Често огромният избор от различни предложения не ни помага, но определено ни дава възможност да бъдем креативни и иновативни. Ако се чудите кои са най-добрите подаръци за деца, то те са при нас в книжарници Orange Center. Нашият екип ще Ви помогне в избирането на най-подходящите подаръци за деца за всеки празник!

 

Подаръци за деца от книжарници Orange Center

При нас от книжарници Orange Center можете да намерите креативни, забавни и интересни подаръци за деца на всякакви възрасти. Независимо малки или големи, при нас можете да откриете всичко необходимо за да превърнете празника на любимите си малчугани особено специален. Но не е нужно да чакате повод! Ние от книжарници Orange Center Ви предлагаме подаръци както за Коледа, Великден, рожден ден, така и просто спонтанни изненади, които да превърнат всеки ден в празник!

 

Подаръци за деца – направи си сам

Подаръците за деца от типа „направи си сам“ са все по-популярни поради редица причини. Те дават възможност на детето Ви да изрази своята креативност, като междувременно е изправено пред предизвикателството да си направи играчката само. Този тип подаръци за деца са подходящи както за момичета, така и за момчета над 4 годишна възраст.

 

Във всеки творчески подарък за деца от типа „направи си сам“ можете да намерите всички необходими материали, предварително изрязани и готови за изработката на различни животни, хора, герои и други. Финалният подарък за деца е с големина на готовата играчка е около 12см., подходяща за игра или декорация. Подарете на децата си възможността сами да изработят новата си любима играчка!

 

Подаръци за деца – Candy and Coquette

Candy and Coquette е серия на марка Busquets, доказала се на пазара като изключително търсена заради свежите модели и висококачествени изделия. Този тип подаръци за деца са подходящи за Вашите момичетата, които искате да се почувстват кокетни и сладки. Името на всички подаръци за деца Candy and Coquette е вдъхновено от момиченцето и нейният добър приятел, които са изобразени на изделията. Момиченцето носи името Coquette, а нейният верен другар е Candy.

 

При нас в книжарници Orange Center можете да намерите голяма част от гамата Candy and Coquette, която със сигурност ще стане любима на Вашето дете. При нас можете да откриете подаръци за деца Candy and Coquette, които са различни видове чанти, чантички, портмонета, тефтерчета, кутии, калъфи и много други. Зарадвайте Вашите малчугани със симпатичните и уникални подаръци за деца от серията Candy and Coquette.

 

Подаръци за деца – декорирай сам

Подаръците за деца от типа „декорирай сам“ отново дават възможност на децата Ви да развихрят въобръжението си и да създадат това, което им харесва най-много. Детските творчески комплекти предлагат различни идеи и забавления в зависимост от интересите на Вашето дете.

Подаръци за деца – декорирай сам „Коледни мандали“

С наближаването на коледните празници, например, можете да купите подаръци за деца – декорирай сам. Те предоставят на децата Ви възможност да изработят сами, по свой собствен модел и дизайн, част от коледните украшения за дома. Подаръците за деца – декорирай сам „Коледни мандали“ са творчески комплекти, които съдържат 12 играчки за елха, изработени от ламиниран картон. Всяка топка в подаръка за деца представлява мандала с коледни мотиви - еленчета, елхички, камбанки и други.

Подаръци за деца – декорирай сам оригами

Ако харесвате идеята за този тип подаръци за деца, но има прекалено много време до Коледа, то можете подобни творчески комплекти, само че с оригами. Оригамито продължава да набира популярност в страната, но все по-често децата намират интерес в него, защото им позволява сами да го изработят и украсят по свой дизайн. Този тип подаръци за деца е комплект оригами за начинаещи за изработването на 12 усмихнати личица. В комплекта са включени всички инструкции, стъпка по стъпка, за да може детето Ви да се справи без проблем в изработването им. Всеки лист хартия в комплекта за подаръци за деца е проектиран по достъпен начин, с ясно обозначени линии. По този начин децата могат да следват указанията за да направят много различни лица на всякакви хора от цял свят. За да може децата Ви да накарат оригамито си да се „усмихне“ в комплектите от този тип подаръци за деца са включени и допълнителни стикери. Малчуганите могат лесно да добавят усмивки, очила и да направят творението си уникално.

 

Това са само част от предложенията, които можете да намерите при нас. В книжарници Orange Center можете да откриете още много и различни творчески комплекти като подаръци за деца. Доверете се на нас в избора на най-добрите подаръци за деца!

 

Подаръци за деца – пъзел

Пъзелите са страхотни подаръци за деца и големи. Те са забавни, занимателни и могат да бъдат с най-любимото ни изображение. Ние от книжарници Orange Center Ви предлагаме пъзели като подаръци за деца за малки и големи. За най-малките членове на семейството (деца над 1 година) имаме образователни пъзели, които са изработени от няколко големи парчета. Често те образуват голяма форма, като животно, сграда и други.

 

За малчугани над 18 месечна възраст предлагаме подаръци за деца – образователни пъзели за обличане. Те са съставени от 12 различни елемента с удобна дръжка (за детска ръчичка) за хващане на парчетата. Целта на подаръка за деца - пъзел е да развие фините двигателни умения, координацията, пространственото усещане и творческото мислене. В комплекта има дванадесет различни варианта за облекло - шест различни роклички и шест чифта обувки, за момиченца и шест горни и долни дрешки с обувчици за момченца.

 

За малко по-големите малчугани (деца над 2 години) имаме подаръци за деца - многослойни пъзели, които просто се подреждат един над друг. Те са изработени от висококачествено дърво и са достатъчно големи, за да не може детето Ви да ги глътне или да се нарани с тях.

 

Изберете книжарници Orange Center като верен партньор при избирането на подаръци за деца!

 

Подаръци за деца

Подаръци за деца от книжарници Orange Center

Подаръци за деца – направи си сам

Подаръци за деца – Candy and Coquette

Подаръци за деца – декорирай сам

Подаръци за деца – декорирай сам „Коледни мандали“

Подаръци за деца – декорирай сам оригами

Подаръци за деца – пъзел

 

 

Виж повече Виж по-малко