14,00 лв.

Играта

Нийл Строс
 
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
14,00 лв.
Основните сюжетни линии в "Играта" са преобразяването от непривлекателен журналист в наперен паун, който често успява да целуне момиче след първия половин час от запознанството им, благодарение на наученото в „общността на свалячите“. В над 400 страници се разказва за живота на групата за около две години и за различни техники за прелъстяване. Резултатите от „научните опити“ придобиват мащабно парично измерение под формата на семинари. Основната фигура, гуруто Мистъри, е описан като луд гений, способен да отмъкне всяко момиче, невероятен илюзионист. Завършекът на техния странен „проект Холивуд“ (къща до Сънсет булевард, в която се провеждат семинарите) се проваля малко след апогея си. Стайл се залюбва с китаристка на Къртни Лав, напуска общността и се отдава на писане.
 

Нийл Строс не е сред най-красивите мъже на планетата. Не е футболната звезда на гимназията, по която сте си падали тайно, нито безукорния началник отдел, по когото въздишат колежките ви. И все пак, Нийл е бил със стотици жени, някои от които – прочути красавици.

Как го прави?
Точно това ще научите от бестселъра на “Ню Йорк Таймс” “Играта”. В книгата Строс описва посвещаването си в техниките на съблазняването, опитите и грешките си по пътя към усвояването на една опасна игра, чиито правила трябва да познаваш отлично.
“Играта” е вашата паролата за достъп в тайното общество на прелъстителите-магьосници, вашият пътеводител в мистериозния свят на желанието. Как да покорите сърцето на всяка жена? Как да събудите у нея онзи болезнен копнеж, който дори да не е истинско щастие, е отличен заместител?
Научете тайната.

Как да преспиш с всяка жена, която пожелаеш?
Как да се изплъзнеш елегантно от капаните на обвързването?
Как да събудиш у всяка непозната неконтролируемо желание, използвайки най-могъщото оръжие от арсенала на съблазнителя магьосник - думите?
Отговорите на всички тези въпроси и още много други ще намерите в този единствен по рода си наръчник на сваляча.

Информация за "Играта"
  • Вид корица мека
  • Издателство Сиела
  • Брой страници 300
За автора

Няма добавена информация