139,99 лв.

Интерактивна плюшена играчка: Furby, Black Magic

 
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
139,99 лв.

Ако създателят на Трите закона на роботиката, писателят Айзък Азимов, можеше да види невероятните „Фърби“-та, със сигурност щеше да остане изумено-доволен. Furby са новата генерация играчки-роботи, които децата могат да учат, възпитават и да им създават напълно уникална самоличност. Те са емоционални, сладки, мъркащи, весели, понякога тъжни и в зависимост как се държите с тях стават спокойни или палави, умни, весели, замислени и какви ли не. Те „чуват“ и отговарят, танцуват, ако им пуснеш музика, имат нужда от внимание, от „електронна храна“, защото храненето става чрез... телефона или таблета ви. Приложението "Furby" може да се изтегли безплатно от www.furby.com. То е съвместимо с операционни системи iOS 4.2 или следващи версии (за iPad, iPod и iPhone), както и с „Android“ (на Google Inc.).

В началото Фърбчетата говорят само фърбски език и постепенно вие ще ги учите на английски. Речник за техният екзотично-уникален език има в инструкциите, които се намират в кутията на всяко Furby, на сайта и в приложението, което се инсталира.

Не забравяйте да храните своето фърбче, да му говорите, да го гъделичкате. То обича да слуша музика, да бъде прегръщано, разклащано, понякога можете да се закачате с него, като го дърпате за опашката или да го обръщате с главата надолу.

Трябва да знаете нещо за Furby - никога не се дръжте с него зле. Фърбитата могат да бъдат непредвидими.

Готови ли сте да се справите с Furby?

 

Добри съвети:

Когато говорите с Furby, гледайте директно към него. Колкото по-близо сте, толкова по-лесно ще разбере какво казвате.

Furby не понася шум. Ако бъдете на тихо място, Furby ще чуе всяка ваша дума. Когато говорите бързо - няма да ви разбира. Furby се интересува от това, което казвате, затова говорете бавно и разбираемо.

Furby не понася вода, така че избягвайте всички мокри места (банята, ваната, басейна, на морето и т.н.).

Останали са по Furby петна от кетчуп? Почистете ги с влажна, чиста кърпа. Furby много обича чистата си козина, така че е по-добре да бъде далече от храна и напитки.

 

И не забравяйте - вашето Фърби ви обича, обичайте го и вие.

Заб.: Играчката работи с 4 броя алкални батерии 1.5V, размер AA/LR06, които НЕ СА включени!

Информация за "Интерактивна плюшена играчка: Furby, Black Magic"
  • SKU 653569738794
  • Производител Hasbro