0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Introduction to Food Engineering, 9780123985309

Introduction to Food Engineering

231.9 BGN
Цена: 231.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Using carefully selected examples, this title demonstrates the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. It facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference.
Върни се горе и купи

Информация за “Introduction to Food Engineering”

  • Година на издаване 2013 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.54 кг.
  • Размери 241 x 191 x 37

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
A Guide to Graphic Print Production A Guide to Graphic Print Production 2011 г.
Цена: 204.90 лв.
Ironmaking and Steelmaking Ironmaking and Steelmaking 2008 г.
Цена: 51.90 лв.
Introduction to Perfumery Introduction to Perfumery 2001 г.
Цена: 211.90 лв.
Okologie Der Abwasserorganismen Okologie Der Abwasserorganismen 2012 г.
Цена: 333.90 лв.