0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Introduction to Food Engineering, 9780123985309

Introduction to Food Engineering

231.9 BGN
Цена: 231.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
Using carefully selected examples, this title demonstrates the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. It facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference.
Върни се горе и купи

Информация за “Introduction to Food Engineering”

  • Година на издаване 2013 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.54 кг.
  • Размери 241 x 191 x 37

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Standardized Work with TWI Standardized Work with TWI 2016 г.
Цена: 123.90 лв.
De Carle's Watch and Clock Encyclopedia De Carle's Watch and Clock Encyclopedia 1998 г.
Цена: 71.90 лв.
Yeasts in Food and Beverages Yeasts in Food and Beverages 2006 г.
Цена: 819.90 лв.
Himiya drevesiny i tsellyulozy Himiya drevesiny i tsellyulozy 2012 г.
Цена: 256.90 лв.
The Complete Guide to Household Chemicals The Complete Guide to Household Chemicals 1995 г.
Цена: 78.90 лв.