0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Introduction to Food Engineering, 9780123985309

Introduction to Food Engineering

204.9 BGN
Цена: 204.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Using carefully selected examples, this title demonstrates the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. It facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference.
Върни се горе и купи

Информация за “Introduction to Food Engineering”

  • Година на издаване 2013 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.66 кг.
  • Размери 241 x 191 x 37

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
The Art of Beef Cutting The Art of Beef Cutting 2011 г.
Цена: 371.90 лв.
Advances in Planar Lipid Bilayers and Liposomes Advances in Planar Lipid Bilayers and Liposomes 2015 г.
Цена: 536.90 лв.
Anthropometry, Apparel Sizing and Design Anthropometry, Apparel Sizing and Design 2014 г.
Цена: 451.90 лв.
29103-09 Plasma ARC Cutting 29103-09 Plasma ARC Cutting 2014 г.
Цена: 53.90 лв.
Chemogenomics in Drug Discovery Chemogenomics in Drug Discovery 2004 г.
Цена: 153.90 лв.