Кулинария

2 резултата

2 резултата

Готови ли сте да поемете на кулинарно приключение от комфорта на собствената си кухня? Опитайте нови вкусове и експериментирайте с разнообразие от ястия с помощта на книгите в тази категория.

Тук на едно място са събрани редици кулинарни книги, поместили между страниците си готварски рецепти, които Вие и всеки в семейството Ви да обикне.

Но ако все още не сте направили своя избор как искате да изглежда колекцията от готварски книги у Вас и търсите препоръки, ето какво трябва да знаете, преди да закупите своя кулинарен пътеводител.

Какво представляват готварските книги?

Тайното Ви оръжие за вкусна рецепта и щастливо семейство, Вашият личен учител шеф готвач или просто новият Ви помощник в кухнята – наречете Вашата книга с рецепти по какъвто начин пожелаете, но е ясно, че тя ще стане нещото, към което често ще посягате.

Общото между всяка готварска книга е, че успешно ще Ви вдъхнови да преследвате всичките си кулинарни амбиции – големи и малки. Независимо дали искате да можете да пресъздавате рецептите на Бурдейн и Рамзи по памет, или просто искате да се научите на основите на готвенето.

Няма значение и дали търсите да научите традиционни рецепти от българската кухня, или на някоя друга държава.

В тази категория можете лесно да избирате какви гозби да овладеете. Ако искате да сте майката с най-вкусните печива, можете да се възползвате от разнообразието от книги, отдадени специално на тези рецепти.

Ако пък бихте искали да усвоите тънкостите около избирането на перфектната бутилка вино, ще откриете полезни книгите, написани от майсторите сомелиери. А ако сте попаднали на предложенията от категорията заради амбицията си да се сбогувате с ненужните килограми, имате богат избор от книги с рецепти за здравословно хранене.

Кои са най-търсените кулинарни книги?

Макар и да смятаме, че в случая на всички книги с рецепти няма значение дали заглавието е известно на милиони по света или на само няколко наистина добри готвачи, и в тази категория има бестселъри, които вероятно всеки може да открои.

Това са книгите на известните имена в кулинарния бранш като:

  • Антъни Бурдейн;
  • Джейми Оливър;
  • Гордън Рамзи;
  • Жак Пепен;
  • Джулия Чайлд;
  • И дори Опра Уинфри.

Сред българските готвачи също има множество добре познати имена като:

Сред създателите на здравословни рецепти някои от най-харесваните са тези, които са и най-популярни в онлайн пространството - Биляна Йотовска, Руми Илиева и отскоро Йоана Йоко. Всички техни книги и много други Ви очакват сред предложенията ни в тази категория.

За кого са подходящи?

Колкото интересни по съдържание, толкова изкушаващи и по корица – всяка книга за рецепти в селекцията ни е перфектна опция за подарък за близък.

Но ако кулинарът, за когото избирате книгата, сте самият Вие, ще откриете задоволително разнообразие от предложения, с които да поемете на следващото си вкусно приключение.

А понеже хубавата храна може да бъде оценявана от хората на всички възрасти, в тази категория ще Ви попаднат кулинарни книги дори за малките членове на семейството, които за първи път проявяват интерес да прекарат повече време в кухнята.

Включени са рецепти за навършилите осем години, а горната възрастова граница е неопределима, защото всеки заслужава да разнообразява менюто си с интересни рецепти.

Защо да се доверите на Orange center?

Ако търсите добра готварска книга, в тази категория ще откриете изобилие от подходящи примери. Ако искате да закупите книга от всеки друг жанр, в останалата част от селекцията на Orange center ще откриете също толкова много на брой възможности.

Но освен книжни предложения в онлайн книжарницата ни по всяко време можете да харесате редица продукти за офиса, за училище, за хобитата Ви или за подарък на близък. Всички те могат да са при Вас в най-кратък срок, а при поръчки на стойност над 49,80 лева доставката е напълно безплатна.

Виж повече