Нови Книги

7 резултата

7 резултата

Запознайте се с най-новите книги в българския книжен свят. В тази категория Ви очакват само най-актуалните заглавия за момента, и то такива от разнообразни автори и жанрове. Затова и тя е точното място за най-отдадените читатели, които искат да се запознаят с новите четива преди всички останали.

Всяка година се издават хиляди нови книги, а в книжарницата на Orange center сме се погрижили да достигнете до максимално много от тях. В каталога ще откриете книги от всички водещи издателски къщи у нас, за да не пропуснете нито едно заглавие, което Ви интригува.

Сред селекцията ни преобладават книгите на български език от родните писатели, както и преводни от автори от всички точки на света. След това се нареждат по брой новите заглавия на книги на английски език, но ще откриете и такива на други чуждестранни езици. 

Ако искате да закупите нови и интересни книги, в тази категория ще намерите това, от което имате нужда. 

Защо книгите са важна част от живота ни? 

Във всеки етап от живота си един човек има нужда от литературата, за да го учи на важните уроци за света. Чрез разнообразието от книги – написани през последните години и такива, които попадат в категорията на утвърдените класики, ще се срещнете с всякакви светове и персонажи. 

А докато обогатявате себе си и учите нови важни уроци за живота, успявате да помогнете за важна кауза. Пазарувайки от новите предложения на книжния пазар, подкрепяте издателския бизнес в България и бъдещето на книгите у нас.

Какви нови книги ще откриете в Orange center?

От чуждестранните нови книги бестселъри в страните, в които са били написани и издадени за първи път, до последните произведения на българските автори и всичко между тях – разнообразието в нашата онлайн книжарница е голямо. 

В тази категория очаквайте да срещнете книга от жанровете, които Ви интересуват без никакви ограничения. Множество са и опциите за четива за различните възрасти – от такива за най-малките до тези, създадени за най-големите. 

Събираме на едно място както поезията, така и прозата, затова сред подбраните продукти можете да откриете възможно най-лесно точната книга за Вас. 

Сред многообразието от нови заглавия книги ще срещнете творби на различни автори, сред които попадат най-търсените и харесвани имена в жанровете си. Затова следете обновяването на продуктите тук и скоро ще намерите последните предложения от Вашия любим писател.

Но не се залъгвайте от името на категорията. В нея ще откриете не само последните заглавия, но и някои от книгите, които са създадени много преди нашето време, но са останали актуални и до днес, затова и продължават да бъдат преиздавани, така че нови аудитории да се срещнат с тях. 

За кого са подходящи?

За всеки запален читател, който иска да се сдобие с новите заглавия възможно най-бързо, тази категория е точното място. В нея очаквайте да заварите голямо и постоянно обновяващо се разнообразие. 

Сред селекцията ни попадат книги от различни жанрове, както и такива, подходящи за всякакви възрасти. Затова буквално всеки може да срещне поне една книга, която да отговаря на неговите потребности.

За да откриете точното заглавие, което търсите, можете да използвате опциите за филтриране, разработени с целта да Ви помогнат да достигнете до желаната книга възможно най-бързо. 

Защо да се доверите на Orange center?

В каталога на Orange center попада разнообразие от всякакви жанрове и за всички възрасти. Тук е и мястото, на което първо ще откриете книгите на издателство Orange Books, наред с разнообразието от предложения от други издателски къщи.

Освен множеството книги, които Ви очакват, сред селекцията ни ще откриете и продукти за училище, за офиса и за хобитата. 

Можете да ги закупите по всяко време на деня с предложенията в онлайн книжарницата и те да пристигнат при Вас във възможно най-кратък срок. А при поръчки на стойност над 49,80 лева доставката е безплатна. 

Виж повече

Често задавани въпроси

Кои са най-новите заглавия?
За какви възрастови групи са подходящи книгите в тази категория?
Подходящи ли са за подарък?