13,99 лв.

Кодът на маите

Барбара Хенд Клоу
Бард
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
13,99 лв.
Историята на една отдавна изчезнала цивилизация и това което те са оставили за бъдещите поколения. В един опит за разгадаването на техните тайни. "Кодът на маите " ни представя какво са научили те и какво можем ние да научим от тях.
 
Настолна книга за 2012 година!
“Кодът на маите” е задълбочено изследване на това как с наближаването на края на маянския календар времето и съзнанието ускоряват своя ход и ни дават ново разбиране за Вселената. С помощта на трудовете на Карл Йохан Калеман, както и идеите на други изследователи на маянския календар, Барбара Хенд Клоу обхваща 16,4 милиарда години еволюция, за да разкодира съзидателните модели на Земята - Световния разум. Тези големи процеси ще достигнат своята кулминация през 2011 г. и след това, през 2012 г., много важни астрологични влияния ще ни вдъхновят да постигнем единение и просветление.
 
“Кодът на маите” показва как времевите цикли на календара съвпадат с важни периоди в еволюционната база данни на Земята и Млечния път. Тези еволюционни стадии се сливат през последния етап на календара - времето между 1999 и 2011 година. Войната и териториалността, управлението на ресурсите и откъсването от природата - всичко това е част от ежедневния живот, който трябва да преобразим през тези няколко кратки години: свидетелство за стесняващата се спирала на времето, която изживяваме като ускоряване на времето. Барбара Хенд Клоу ни съветва, че нашето лично изцеление е най-важният фактор, докато се готвим да направим този жизненоважен скок в човешката еволюция, който днес наричаме пробуждане на Световния разум.
Информация за "Кодът на маите"
  • Брой страници 400
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2010
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 12.7 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация