9,95 лв.

Любовта на сестрите Гранвил, книга 2

Уна-Мери Паркър
Хермес
Изчерпано количество
9,95 лв.

Когато избухва Втората световна война богатият банкер Хенри Гранвил мести семейството си от Лондон, подложен на бомбардровки. Но дори на безопасно разстояние от града животът в семейството тече бурно. Най-голямата дъщеря Роузи живее наблизо с двете си деца, но бракът й не е щастлив. След като съпругът u заминава в армията, тя си намира любовник, за което скоро горчиво съжалява.

Джулиет, от друга страна, след развода си с херцог Кинкърдайн, преживява най-голямата трагедия, която може да сполети една жена – губи бебето си. Решена да загърби миналото, тя става сестра в Червения кръст. Нощ след нощ тя се сблъсква с безброй жертви на бомбардиовките. Луиз, вече на петнайсет, се влюбва в Джейк евакуиран беден младеж и не предполага докъде ще я отведе това чувство.

Предизвикатествата, пред които са изправени сестрите, ще окажат незаличимо влияние върху семейство Гранвил, а промените, наложени от войната, са много по-страшни, отколкото предполагат.

Любовта понякога има различни лица… Изневярата, страстта и романтичната невинност се преплитат удивително в съдбите на сестрите Гранвил.

Информация за "Любовта на сестрите Гранвил, книга 2"
  • Брой страници 336
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2007
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация