29,95 лв.

Мама те очаква: 100 карти за бременността

Колектив
29,95 лв.

„Мама те очаква“ са 100 карти, създадени да служат като насоки на бременната жена. Те имат за цел да повишат нивото на информираност за бременността, за храненето и физическата активност в този период; да дадат възможност на жената да записва и съхранява спомени, да изпълнява задачи и „предизвикателства“ и да подхранват любопитството ѝ.

И не на последно място –картите са уникални за всяка бъдеща майка, защото чрез дописването им се превръщат в една лична история, към която един ден жената може да се върне, да препрочете, да сподели и да преживее отново.

Кутията съдържа:

- 40 карти с информация за всяка гестационна седмица
Съдържат информация за развитието на бебето, за състоянието на майката и за често срещаните симптоми, както и място за записване на важна информация за конкретната седмица.

- 20 карти със съвети за физическата активност в периода на бременността
Дават информация на жената какво се случва в нейното тяло от една по-различнагледна точка – как влияе хормонът релаксин на ставните връзки, по какъв начин се променя тазът ѝ, защо кардио упражненията представляват по-голяматрудност и пр. Дават се примери и идеи за упражнения, които са безопасни впериода на бременността.

- 20 карти с нутриционни съвети
Те съдържат важна и научно обоснована информация относно конкретни хранителни вещества, необходими в дневното хранене на бъдещата майка; храни, които трябва да се избягват; влияние на различни нутриенти; хидратация на организма; витамини и пр.

- 9 карти, на които да залепиш снимка на твоето коремче
На тези карти основното място е празно, за да може да бъде поставена снимка, има място за отбелязване на обиколката на коремчето (в сантиметри), а на гърба има 3-4 кратки въпроса, които помагат на жената да проследи как се променят усещанията ѝ и предпочитанията ѝ в различните периоди на бременността.

- 6 карти със забавни предизвикателства
Те включват кратка любопитна информация от типа „Знаете ли че…?“,последвана от задача, отправена към майката.

- 5 карти за всеки треместър, началото и очаквания ден в края на бременността
Служат като основни разделителни карти с красив дизайн и кратка информацияк акво предстои.

Информация за "Мама те очаква: 100 карти за бременността"
  • Език Български
  • Вид корица Карта
  • Година на издаване 2021
  • Размер см 12 х 16.5 х 5 см.
За автора

Няма добавена информация