28,90 лв.

Майсторски колбаси от нулата

Тим Хейуард
28,90 лв.

Ако ви е омръзнало да ядете нискокачествени колбаси с незнайни съставки и дори липса на месо…

Независимо дали сте опитен готвач или напълно начинаещ, без нужда от специално оборудване, “Майсторски колбаси от нулата” е полезно ръководство за консервиране на месо и месни деликатеси в комфорта на собствената ви кухня.

Консервирането и осоляването в домашни условия е по-лесно, отколкото си мислите и освен това е един чудесен начин да се насладите на вкусни и пресни колбаси, мезета и деликатеси без да харчиш много пари.

В това ръководство, Тим Хейуърд, ще ви запознае с основните принципите за безопасното и правилно консервиране на месни продукти, които ще бъдат полезни на всеки и ще гарантират постигането на отличен вкус.

С тази книга ще научите от значението на солеността, температурата, влажността, времето до обясняване на всички класически техники на консервиране – осоляване, сушене и зреене.

Съдържа още стъпка по стъпка инструкции, снимки, множество обяснения за това какво работи и защо, съвети и трикове как да направите перфектните колбаси, както и дузина доказани рецепти, за да се научите как да си приготвяте – от пастет до пастърма, от пушещ бекон до солено говеждо, патешко конфи и др.

С това ръководство можете да станете експерт в домашно приготвените месни деликатеси за нула време!

Информация за "Майсторски колбаси от нулата"
  • Език Български
  • Брой страници 144
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 14 х 19 см.
За автора

Няма добавена информация