Ако ви е омръзнало да ядете нискокачествени колбаси с незнайни съставки и дори липса на месо…
Независимо дали сте опитен готвач или напълно начинаещ, без нужда от специално оборудване, “Майсторски колбаси от нулата” е полезно ръководство за консервиране на месо и месни деликатеси в комфорта на собствената ви кухня.
Консервирането и осоляването в домашни условия е по-лесно, отколкото си мислите и освен това е един чудесен начин да се насладите на вкусни и пресни колбаси, мезета и деликатеси без да харчиш много пари.
В това ръководство, Тим Хейуърд, ще ви запознае с основните принципите за безопасното и правилно консервиране на месни продукти, които ще бъдат полезни на всеки и ще гарантират постигането на отличен вкус.
С тази книга ще научите от значението на солеността, температурата, влажността, времето до обясняване на всички класически техники на консервиране – осоляване, сушене и зреене.
Съдържа още стъпка по стъпка инструкции, снимки, множество обяснения за това какво работи и защо, съвети и трикове как да направите перфектните колбаси, както и дузина доказани рецепти, за да се научите как да си приготвяте – от пастет до пастърма, от пушещ бекон до солено говеждо, патешко конфи и др.
С това ръководство можете да станете експерт в домашно приготвените месни деликатеси за нула време!
The information below is required for social login