12,95 лв.

Незабравима разходка

Никълъс Спаркс
Пергамент Прес
Наличен
Оценка 5.0 от 6 гласа
12,95 лв.

Световният бестселър на Никълъс Спаркс.

Най-важното в живота е кой е до теб

Лендън Картър е добронамерен, но повърхностен младеж, който предпочита да се мотае с приятели и не обича да мисли за неизбежните отговорности на зрелостта. Той никога не е подозирал, че може да има нещо общо със стеснителната и странна Джейми Съливан, която често става обект на присмех сред съучениците си заради старомодните си пуловери и непретенциозната си външност.

Съдбата обаче си има свои планове и Лендън се увлича по Джейми. Връзката им е нелека и минава през сложни перипетии, но малко по малко Джейми помага на Лендън да научи някои важни уроци в живота, за да дойде моментът, когато той открива, че е безнадеждно влюбен в нея. Скоро обаче Лендън разбира, че Джейми има причина да не допуска хората близко до себе си. Тя пази ужасна тайна, която може завинаги да я изтръгне от ръцете му. Изправен пред жестокостта на съдбата, Лендън взима решение, с което се разделя с безгрижието на момчешките си години.

Никълъс Спаркс е роден в Омаха, Небраска. Днес е един от най-четените съвременни автори - само в Америка са продадени над 31 милиона екземпляра от неговите книги.
Неслучайно го наричат „хроникьор на човешката душа”. С шумен успех са приети филмите по неговите романи "Писмо в бутилка""Тетрадката", "Незабравима разходка", "Нощи в Роданте" и "С дъх на канела""Един ден, един живот" и "Последна песен".

Информация за "Незабравима разходка"
  • Брой страници 224
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2010
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 11 x 17
Никълъс Спаркс
За автора
quote icon

Любовта често е там, където най-малко очакваме да я намерим...

Американски писател, роден на 31 декември 1965 година в Омаха, Небраска, САЩ. Семейството му пътува и често смeня местоживеенето си до 1973 г., когато  се установява във Феър Окс, Калифорния. Там той учи и живее до 1984 година. Заминава за университета Норт Дам в Индиана, след като печели пълна стипендия. След завършване на университета работи различни неща като брокер на недвижими имоти, келнер, реставратор на къщи и други. През свободното си време пише романи, повечето то които не публикувани. През 1989 се жени за съпругата си Кейти, от която има пет деца - Ландън, Майлс, Райън, Лекси и Савана. През 1994 той написва своя първи бестселър „Тетрадката“, вдъхновен от истинската история на бабата и дядото на съпругата му. След това написва още много известни романи, които са преведени на над 35 езика, голяма част от тях са и филмирани. Интересно е, че Авторът използва имената на децата си за главни персонажи в своите романи.