19,90 лв.

Първи дубъл

Любомир Дуцолов – LUBA6KY
Catch a Story
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
19,90 лв.

Практически наръчник, обхващащ целия процес по създаване на въздействащо видео - от идеята, през подготовката и аснемането, монтажа и правилния момент за неговата реализация.

Ще подаря „Първи дубъл" на децата си! Това е книга за първите стъпки в света на киното, видеото и рекламите. Полезна, задълбочена, достъпна и най-важното – хубаво написана. Много точни съвети, базирани на личния опит на автора, богата информационна част, линкове към правилните адреси и обучителни клипове в интернет, хумор, самоирония, емоция – всичко това прави книгата изключително ценна! Чете се на един дъх и ще спести години лутане на читателите си – надявам се бъдещи мои колеги.
Стефан Командарев – продуцент, режисьор и сценарист

Книга, от която отдавна имаше нужда. Любашки покрива подробно целия процес по създаването на видео или филмов продукт, като най-ценното е, че книгата едновременно е интересна и развлекателна, и същевременно дава инфо, което е супер полезно за всеки, който иска да стане професионалист в тази област.
Ники Илиев – продуцент, режисьор и актьор

„Първи дубъл“ е самобитен и полезен пътеводител за тези, които искат да режисират, заснемат, продуцират, монтират или озвучават реклами, музикални клипове, интервюта, влог, документални и игрални филми, и прочие. С хъс и подкупваща, на моменти леко хулиганска прямота, авторът споделя и собствените си виждания за стъпките, чрез които човек може да се научи не просто „да снима по-добре“, но и „да продава себе си и продукта си“.
Илиян Джевелеков - режисьор

Неоспорим майстор зад камерата, Любашки внимателно разкрива триковете на великата илюзия, превръщайки и самите вас във фокусници. Книгата е едновременно енциклопедичен наръчник и личен разказ за живота с камера. Не просто четете, а превръщайте всяка дума в образ, и сами ще заговорите на този вдъхновяващ език.
Драго Симеонов – журналист и водещ

Информация за "Първи дубъл"
  • SKU 9786199096772
  • ISBN 9786199096772
За автора

Любомир Дуцолов – LUBA6KY

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация