Магазини
Любими
347,90 лв.
Изчерпано

Perspectives on Food Safety Issues of Animal Derived Foods

Изчерпано количество
0%
347,90 лв.

SKU: 9781557289193

ISBN: 9781557289193

Вид корица: Hardback

Издателство: University of Arkansas Press

Helps you in understanding and controlling pathogenic bacteria in poultry, beef, and pork. This book highlights research efforts of researchers from the tristate Food Safety Consortium established in 1988 by Congress as a research alliance of food-safety scientists at the University of Arkansas, Iowa State University, and Kansas State University.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар