0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Physical Chemistry of Foods, 9780824793555

Physical Chemistry of Foods

380.9 BGN
Цена: 380.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.
Върни се горе и купи

Информация за “Physical Chemistry of Foods”

  • Баркод 9780824793555
  • Издателство Taylor & Francis Inc
  • ISBN 9780824793555
  • Брой страници 832
  • Година на издаване 2002 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.31 кг.
  • Размери 235 x 155 x 53

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Green Plants Green Plants 2000 г.
Цена: 157.90 лв.
Synthetic Biodegradable Polymers Synthetic Biodegradable Polymers 2012 г.
Цена: 958.90 лв.
Camping with the Prince Camping with the Prince 1997 г.
Цена: 29.90 лв.
Structures and Organelles in Pathogenic Protists Structures and Organelles in Pathogenic Protists 2012 г.
Цена: 629.90 лв.
Handbook of Experimental Pharmacology Handbook of Experimental Pharmacology 1988 г.
Цена: 219.90 лв.