4,99 лв.

По метода Монтесори: Моите пет сетива - Учене чрез правене

Джеймс Д'олтреамон, Луси дьо ла Кроа
СофтПрес
Изчерпано количество
4,99 лв.

Упражнения за откриване и използване на нашите пет сетива по метода за обучение на Мария Монтесори.

В тази книга ще откриете логически упражнения, творчески предизвикателства и весели задачи, разработени на основата на световнопризнатия метод за обучение „Монтесори“. Многократно доказал своята ефективност през годините, подходът на Мария Монтесори стимулира детската самостоятелност и креативност и води до трайно натрупване на знания и изграждане на увереност в собствените умения.
„Моите пет сетива“ съдържа информация за човешкото тяло, за сетивата и емоциите и предлага на малките читатели откривателски забавления и детективски игри. Тук ще откриете весели предизвикателства за наблюдателност, креативни занимания с невидимо мастило, тренировки за паметта и вкусни експерименти с храна. В книгата са включени и стикери, които всяко дете трябва да изреже, за да реши поставените задачи, като по този начин тренира своята логика, концентрация и моторика.

"Нека не отглеждаме децата за света такъв, какъвто е днес. Когато пораснат, той вече ще е променен. Затова нека им помогнем да развият своите креативни и адаптивни способности!"  Мария Монтесори

Информация за "По метода Монтесори: Моите пет сетива - Учене чрез правене"
  • Брой страници 24
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор България
  • Размер см 20 x 27 см.
За автора

Джеймс Д'олтреамон

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация