44,00 лв.

Попитай и отговори 2: Oпознавателни карти от Изабел Овчарова

Изабел Овчарова
44,00 лв.

След огромния успех на първата кутия с опознавателни двуезични карти за игра, които Изабел създаде през 2021 година, тя сътвори и новите карти "Попитай и отговори" 2, които са продължение на първите. Те могат по желание да се играят индивидуално или да смесят с първата кутия.
Кутията съдържа 133 разнообразни въпроса по най-различни теми, които отварят интересни дискусии между участниците и създават обогатяващи преживявания. Новото в тази кутия е наличието на пълна свобода от каквито и да е категории и ограничения във въпросите. Това прави играта още по-вълнуваща, защото никога нямаш представа на какъв въпрос ще попаднеш!
Гъвкавостта на картите дава възможност да играеш с тях, както сам, така и с неограничен брой хора на всякаква възраст, и няма категорични правила, които да следваш! Въпреки че в кутията Изи е добавила книжка с примерни предложения, по които можеш да играеш, имаш пълната свобода да бъдеш креативен и да измислиш свои правила.
Единственото задължително правилно в играта е да бъдеш честен! Ако успееш да направиш това – си сигурен победител!
Всеки въпрос е написан както на български, така и на английски език с една проста причина – това позволява не само да подобриш английския си, но и да играеш с хора от различни държави и националности, което винаги е излючително интересно!

Можеш да играеш с картите почти навсякъде... Докато пътуваш, докатo си говориш с приятели на живо или онлайн, на вечеря или на разходка, на парти, на пикник, в самолета, на плажа - възможностите са безкрайни!

Картите дават възможност:
да опознаеш себе си
да опознаеш другите
да чуеш различни гледни точки
да се научиш да споделяш
да се научиш да изслушваш
да разсъждаваш по теми, над които може да не си до сега
да излезеш от зоната си на комфорт
да обогатиш с нови знания
да разчупиш леда в некомфортни ситуации
Както и куп други обогатяващи преживявания, които си заслужава да изпиташ!

"През последните две години имах възможността да играя с картите ми с над сто различни човека от различна възраст и националност, като всяка игра беше напълно различна и уникална по свой собствен начин. Опознах близките си, себе си и дори непознати, благодарение на въпросите в тестето и съм безкрайно щастлива и благодарна, че хиляди други хора успяха да направят същото благодарение на картите"
Изабел

Информация за "Попитай и отговори 2: Oпознавателни карти от Изабел Овчарова"
  • Вид корица Кутия
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор България
За автора

Няма добавена информация