99,90 лв.

Настолна игра Risk - Vikings

99,90 лв.

Готов ли си да завладееш нови земи и да се превърнеш във владетел на Викингската Епоха?

Континентът преживя много битки в миналото, но никоя толкова брутална, колкото тази, която е на път да стане 250 годишно завоевание. Рагнар Лотброк, разочарован от прогреса на главатаря си, решава да прекоси океани с лодка и да открие нови, по-богати цивилизации. Сега е твой ред да се впуснеш в битките и да завладееш този нов свят заедно с Рагнар.

Играй като едно от петте различни викингски племена докато се опитваш да завладееш деветте региона на Европа. Само веднъж се събаря цялата опозиция, можеш ли да станеш владетеля на Викингската Епоха.
Докато се биеш за надмощие, враждебните племена ще се бият за да те спрат. Ако твоето племе не е победоносно преди края на Викингската Епоха, тогава битката приключва и всички племена трябва да отстъпят докато Християнството се разрази из земите.

Със специални карти с Богове, които ти помагат да подсилиш силите си или ти развалят плановете и специални Raid карти за да завладееш крепости и да получиш нови воини, това издание на Risk е епична битка за контрол над Европа...и обширните ѝ богатства.

Съдържание:

- игрално поле
- 5 Викингски племена
- 42 териториални карти
- 10 карти с Богове
- 10 Raid карти
- 1 карта с Края на викингската епоха
- 1карта "какво да правиш като си на ход"
- 5 зарчета
- Правила

Препоръчителна възраст: 10+ години

Информация за "Настолна игра Risk - Vikings"
  • SKU 5036905033145
  • Производител Winning moves
  • Език Английски
  • Брой играчи 2-5