0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
193.107.70.28-23.20.162.200
Sensory Evaluation of Food, 9781441964878

Sensory Evaluation of Food

200.9 BGN
Цена: 200.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
Sensory Evaluation of Food covers all the basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. The fundamental theories, both psychological and statistical, are presented, which form the basis and rationale for sensory test design.
Върни се горе и купи

Информация за “Sensory Evaluation of Food”

  • Книга - година 2010 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.33 кг.
  • Размери 269 x 202 x 40

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Structural & Mediator Lipidomics Structural & Mediator Lipidomics 2016 г.
Цена: 169.90 лв.
Sustainable Mountain Regions Sustainable Mountain Regions 2016 г.
Цена: 274.90 лв.
Dynamic Properties of Forest Ecosystems Dynamic Properties of Forest Ecosystems 1981 г.
Цена: 308.90 лв.
Stdt Lecture Bk Biochem 3e Stdt Lecture Bk Biochem 3e 2004 г.
Цена: 213.90 лв.