0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Sensory Evaluation of Food, 9781441964878

Sensory Evaluation of Food

171.9 BGN
Цена: 171.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Sensory Evaluation of Food covers all the basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. The fundamental theories, both psychological and statistical, are presented, which form the basis and rationale for sensory test design.
Върни се горе и купи

Информация за “Sensory Evaluation of Food”

  • Година на издаване 2010 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.33 кг.
  • Размери 269 x 202 x 40

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Homology Folding of Proteins Homology Folding of Proteins 1997 г.
Цена: 219.90 лв.
High Throughput Screening High Throughput Screening 2009 г.
Цена: 364.90 лв.
Plant Transcription Factors Plant Transcription Factors 2015 г.
Цена: 235.90 лв.
Amino Acids in Human Nutrition and Health Amino Acids in Human Nutrition and Health 2011 г.
Цена: 427.90 лв.
Preparing for the Biology AP Exam Preparing for the Biology AP Exam 2009 г.
Цена: 53.90 лв.