Магазини
Любими
18,00 лв.

Спасителя

Ю Несбьо
Емас
Ограничена наличност
100%
18,00 лв.

SKU: 9789543572298

Преводач: Ева Кънева

Тегло кг: 0.4

ISBN: 9789543572298

Автор: Ю Несбьо

Издателство: Емас

Език: Български

Брой страници: 534

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: Норвегия

Размер см: 13 x 20 см.

Случаите на испектор Хари Хуле продължават с криминалната загадка, поднесена в тази книга на Ю Несбьо.

Спасителят идва безшумен, безмилостен, сеещ смърт.
Осло в блясъка на коледните светлини, един безжалостен убиец и един инспектор, чийто живот излиза извън релси. Хари Хуле се впуска в спираща дъха схватка с хърватски наемен убиец, в когото открива достоен противник.

Кой всъщност е Ю Несбьо? Футболист, китарист, финансист или романист? Или всичко заедно. Надали има по-нестандартна личност в литературните среди на Севера, белязани от външно спокойствие и ред. Зарязал училището заради футбола, младият Ю е принуден да отиде в армията. Там осъзнава, че без образование бъдеще няма, научава целия гимназиален материал, явява се на куп изпити и завършва с отличие. След което записва финанси и работи години наред като финансист. Става звезда в Норвегия и като китарист, и солист на групата "Ди дере". По време на престой в Австралия започва... да пише. Написва първата си книга – "Човекът-прилеп", която го прави известен от веднъж – романът печели награди и международно признание. При следващото си ново пътуване – до Банкок, пише нов роман – "Хлебарките". В това време умира баща му, с когото Ю поддържа много близък контакт. Умира, без да е осъществил мечтата си – като се пенсионира, да напише книга за своите преживявания като доброволец във Втората световна война и да направи равносметка на целите и живота си. Синът приема това като знак, че трябва да изпълни мечтата на баща си, и не след дълго завършва "Червеношийката" – най-личното, изстраданото произведение на писателя, което му донася световна слава. Неотдавна, Ю Несбьо влезе в класацията на "Пъблишърс уикли" сред 20-те най-продавани автори в САЩ през 2009 година.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Ю Несбьо

Ю Несбьо е роден на 29 март 1960 г. в Осло, Норвегия.
Автор е на бестселъри в жанра трилър и криминални, но пише и книги за деца.
Номиниран е за наградата „Едгар“ през 2009 г.
Към май 2011 г. Несбьо е продал около 2 млн. книги в Норвегия.
Към юни 2012 г. са продадени около 14 млн. негови книги в световен мащаб.