12,00 лв.

Свян

Сантяго Ронкалиоло
Унискорп
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
12,00 лв.

Дебютен роман и международен бестселър от перуанския автор Сантяго Ронкалиоло.

Най-съкровеното и интимното, желанията и страховете, които крием и не споделяме дори с най-близките и обичаните. Тайните, които пазим дълбоко в себе си, за да не ни наранят другите. Това е СВЯН.

Една жена, уморена и недообичана, получава бележки от неизвестен почитател с похотливи желания. Един мъж е болен и лекарите му дават още малко живот. Един старец въпреки всичко открива красотата в болна и стара жена, а зародилото се нежно чувство го кара да я защити, събужда бунтарския му дух и неочаквано го прави герой в старческия дом. Едно момче вижда призраци и говорещи мъртъвци. Една тийнейджърка с всички проблеми на подрастващите. А, да, и един котарак, който наблюдава живота на човеците, но следва инстинктите си за свобода и съвокупление и се наслаждава на спокойствието и сигурността на семейството, което го храни и обича. Тънък хумор и горчивина за свяна в обикновено семейство с неволите и радостите на всички възрасти.

Понякога ми се струва, че "Свян" е гадна и тъжна история, а на моменти мисля, че всъщност е комедия. Това е то общото на семействата и чувствата – вечно се разминават.""
Сантяго Ронкалиоло

Информация за "Свян"
  • Език Български
  • Брой страници 184
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2008
  • Националност автор Перу
  • Размер см 13 x 20 см.
Сантяго Ронкалиоло
За автора

Сантяго Ронкалиоло

Виж всички заглавия от автора
Сантяго Рафаел Ронкалиоло Ломан е перуански писател.
 
Роден на 29 март 1975 година в Лима в семейството на известния социолог и политик Рафаел Ронкалиоло. Започва литературната си дейност като автор на детски книги, а през 2006 година публикува романа „Червеният април“, който му донася няколко литературни награди.