Магазини
Любими
14,00 лв.
Изчерпано

Твоето компетентно дете

Йеспер Юл
Жанет-45
Изчерпано количество
100%
14,00 лв.

SKU: 9789544917364

Преводач: Елка Виденова

Тегло кг: 0.324

Художник: Христо Гочев

ISBN: 9789544917364

Автор: Йеспер Юл

Издателство: Жанет-45

Език: Български

Брой страници: 246

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2011

Размер см: 13 x 20 см.

В тази полезна книга Йеспер Юл твърди, че днешното семейство се намира на важен кръстопът. Разрушителните ценности, управляващи традиционното йерархично семейство – послушание, физическо и емоционално насилие, налагане на правила, – започват да губят позиции.
И вместо тях имаме възможността да възприемем нови ценности, които произлизат от идеята, че семейството следва да се гради не на авторитарна власт или демократично потисничество, а на достойнство и взаимност между родител и дете. Децата умеят компетентно да изразяват чувствата си от самото си раждане и са готови да съдействат. Родителите са тези, които трябва да се вслушват и да се учат от децата си. А когато общуването с децата ни кара да се чувстваме недооценени, причината почти винаги е в нас. Достигнали сме до конфликт, защото не сме съумели да дадем израз на нежността и любовта си чрез изпълнено с нежност и любов поведение, нито да превърнем добрите си намерения в плодотворно взаимодействие.
Йеспер Юл е признат международен авторитет по въпросите на семейството. Като използва примери от практиката си в различни държави, неговата книга насърчава родителите да възприемат годините, посветени на отглеждането на децата, като вълнуващ период на развитие и израстване за цялото семейство.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Йеспер Юл

Няма добавена информация