19,90 лв.

Вълка от Уолстрийт

Джордан Белфърт
 
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 9 гласа
19,90 лв.

Мемоарите на Вълка от Уолстрийт - Джордан Белфърт.

Купонясвах като рокзвезда, живях като крал и едва оцелях.

През деня той печели хиляди долари в минута. През нощта ги харчи с максимална скорост. Като се почне от запоя, довел до потъването на 53-метровата му яхта, и навъртането на хотелска сметка за 700 000 долара и се стигне до жената и децата, които очакват завръщането у дома му на онзи, когото борсовите агенти наричат "краля", злият гений Джордан Белфърт - по прякор "Вълка от Уолстрийт" - разказва как през 1990-те години става един от прословутите американски финансисти и как в ролята си на блестящ комбинатор с ценни книжа извежда славната си дружина в див поход от Уолстрийт до масивния им офис в Лонг Айлънд.

Невероятна история, наситена с алчност, власт и ексцесии до степен, каквато умът отказва да възприеме - житието на младеж, който от разносвач на ледени блокове стига до заработването на стотици милиони - до деня, когато всичко рухва.

Вече и филм на Мартин Скорсезе с Леонардо ДиКаприо в главната роля."


"Неподправена и на места смешна до абсурд."
New York Times

"Сърдечното признание [на Джордан Белфърт] как шефът на борсовата агенция „Стратън Оукмънт” стига от нулата до неимоверни богатства е доказателство, че в живота на един американец наистина може да има второ действие."
Forbes

Информация за "Вълка от Уолстрийт"
  • Вид корица Мека
  • Издателство Интенс
  • Брой страници 429
За автора

Няма добавена информация