Гумички

93 резултата

Страница

93 резултата

Страница

Най-очарователните, но и практични гумички в Orange center ще откриете в тази категория.

Едно от най-миниатюрните попълнения към арсенала, който е нужен, за да се създаде произведение на изкуството, е едно и от най-важните. За изтриване на грешки, за пресъздаване на по-реалистични образи и сенки – гумичките ще бъдат полезни в множество ситуации.

В тази категория Ви очаква голямо разнообразие – традиционни гумички за триене, тези с две лица, както и по-причудливите с красиви форми, цветни дизайни и с предпазни кутии. А как да направите своя избор сред множеството възможности? Тук отговаряме на няколко често срещани въпроси.

Какви видове гумички предлагаме?

В нашия онлайн магазин многообразието е най-обширно по отношение на формата на гумичките. Те могат да ни послужат независимо как са поднесени, затова и сред ученическите гуми можете да срещнете най-креативните творения.

Има ги традиционните квадратни, кръгли и правоъгълни гумички, но освен тях вече могат да се намерят ученически гуми под формата на молив или на стик, а най-причудливи са 3D гумичките, заели формата на животни или на известни герои от филмите и книгите.

В тази категория ще откриете и редица мултифункционални гумички:

  • такива, които могат да се сглобяват и разглобяват;
  • такива, които се превръщат в капачка или в удължител за молив;
  • такива с ергономична форма;
  • такива, с които лесно можете да почистите след себе си, благодарение на включената в дизайна четка за оставащия прах след корекциите.

Не сме забравили и ученическите гуми, които могат едновременно да изтриват чернографитни и цветни моливи, но също така и мастило. Ще откриете и традиционната хлебна гума, която отваря множество възможности при рисуването. Наред с нея в категорията сме включили и няколко иновативни решения, които правят възможно и безпраховото изтриване.

При подбора на гумичките, поместени в тази категория, сме се съобразили те да бъдат не само красиви и практични, но и безвредни за децата, които ще ги ползват и за природата.

Затова и ще забележите, че множество предложения в нашата селекция са без PVC и често са изработени от екологично чисти смоли и нетоксични безоловни материали и оцветители.

Също в полза на природата, а и в полза на Вашия портфейл, сме включили разнообразни комплекти от гумички, които Ви позволяват с една покупка да се снабдите с гумичките, които ще са нужни за множество години напред.

За кого са подходящи?

За художниците и за творческите натури, за студенти и за ученици – продуктите в тази категория нямат строго определени възрастови ограничения, макар и децата да са тези, които най-често се радват на по-креативните предложения тук.

Гумичките, поместени в тази категория, обикновено лесно намират мястото си във всеки несесер, но много от тях биха функционирали и като красива декорация за бюрото, затова не бихте искали да ги скриете.

Ако избирате за почитател на минимализма, в тази категория ще откриете някои от класиките в жанра – изчистените по дизайн и практични гумички, които дълги години наред са полезни. А ако търсите гумичка, подходяща за най-малките ученици, ще откриете множество цветни предложения, които едновременно да са полезни, но и да са източник на забавление.

В случай че детето Ви се е ориентирало към творческия начин на живот, можете да му закупите няколко вида гумички – такива, които да използва за училище, такива за рисуване и за създаване на по-въздействащи картини.

Защо да се доверите на Orange center?

В Orange center Ви очаква голямо разнообразие от гумички - единични или в комплект по няколко различни цветове и форми – наред с още множество продукти, които са нужни за училище, за работа и за много други поводи.

Избирайте сред редица предложения за настолни игри, пъзели и играчки, събрани на едно място с множество продукти, подходящи за подарък, както и такива, които са нужни за Вашите хобита.

А докато пазарувате в тези категории, можете да изберете и следващото си четиво – независимо дали то е част от продуктите ни в категорията на художествената, или на нехудожествената литература.

Пазарувайте по всяко време на деня и седмицата чрез нашата онлайн книжарница и очаквайте продуктите си в най-кратък срок. При поръчки на стойност над 40 лева пък може да се възползвате от безплатна доставка за цяла България.

Виж повече