Папка с копче за училище

56 резултата

Страница

56 резултата

Страница

Изберете най-подходящата папка за детето, с което то да организира всяко късче информация и да съхранява важните текстове и рисунки от учебния процес. В тази категория ще откриете разнообразие от нашите предложения за папки с копче.

Защо си струва да изберете именно този тип папки, каква е разликата между тях и останалите видове продукти, както и какви са нашите предложения – научете повече информация тук.

Какви са предимствата на папката с копче?

Този тип папки се познават отдалеч, защото по форма те приличат на голям плик. Обикновено са прозрачни, което позволява съхраняването на документите да бъде по-удобно, без да се обърква съдържанието им. Но това не ограничава избора, защото могат да се открият множество предложения с рисунки на известни анимационни герои или с други интересни мотиви.

Освен красивия и практичен дизайн на този тип папки, който привлича толкова много ученици и техните родители, има още причини защо си струва да изберете именно папка тип джоб с копче.

Начинът на затварянето им позволява те да се превърнат в перфектен начин да се съхраняват листовете, без да се намачкват при затварянето на папката. Повечето предложения в тази категория са в традиционния размер А4, но има такива, които са предвидили нуждата от съхранение на по-обемни бележки и рисунки.

Сред продуктите в категорията ще откриете и папки с две отделения – можете да изберете сред множеството папки с допълнителни отделения за съхраняване на дискове или такива за по-малки бележки.

Някои от папките, които Ви очакват тук, са перфорирани. Това позволява още по-високо ниво на организация. След като изберете какви листове да попаднат във всяка папка, тя може да бъде включена към останалото съдържание в по-голям класьор.

Сред всички тези разновидности остава да изберете желаната папка и според дизайна ѝ. Ако търсите продукт, който да е полезен в повече от един случай, Ви съветваме да изберете едноцветните варианти. Но ако искате да вмъкнете щипка забавление и търсите възможност да зарадвате малкия ученик, изберете някоя от папките с красиви и пъстри изображения и рисунки.

За кого са подходящи?

Всеки ученик, който има нужда да събира контролните и писмените работи, рисунките или пък важните си бележки, без да се страхува, че ще ги загуби, може да се възползва от предложенията в тази категория.

Когато изберете правилната папка, няма значение дали тя ще бъде с копче, с лепенка, с велкро или с цип  – Вие винаги сте стъпка по-близко до готовата раница за училище. Допълнете съдържанието с учебници, тетрадки и всички малки, но нужни пособия като химикали, моливи, ножичка, двойнозалепващо тиксо и всичко останало.

Защо да се доверите на Orange center?

В книжарница Orange Ви очаква голямо разнообразие от пособия за училище – има ги  така нужните ученически раници и чанти, наред с тези, които функционират като аксесоар за детското ежедневие или ще послужат в моментите за разходка или спорт.

Същевременно на едно място е събран богат асортимент от несесери, тетрадки, химикали и редица още ученически пособия – всички с красиви дизайни.

Същото голямо разнообразие можете да откриете и сред папките в Orange center. Изберете такива с копче или с друг тип затваряне, който да Ви позволява максимално добро удобство.

А докато пазарувате сред безкрайния списък за училище, можете да изберете и следващото си четиво – независимо дали то е част от художествената, или от нехудожествената литература.

Същевременно Ви очаква голямо разнообразие от предложения за настолни игри, пъзели и играчки, събрани на едно място с множество продукти, подходящи за подарък, както и такива, които са нужни за Вашите хобита.

Пазарувайте по всяко време на деня и седмицата чрез нашата онлайн книжарница и очаквайте продуктите Ви да пристигнат във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 49,80 лева пък доставката е безплатна за цяла България.

Виж повече