Флумастери

102 резултата

Страница
  1. Комплект флумастери Maped Color'Peps + коледни декорации
    Комплект флумастери Maped Color'Peps + коледни декорации
    Промо цена 13,93 лв. Редовна цена 19,90 лв.
    30%
  2. Комплект флумастери Faber-Castell Connector, камион, 33 цвята
    Комплект флумастери Faber-Castell Connector, камион, 33 цвята
    36,90 лв.
  3. Флумастери Faber-Castell Connector, балерина, 33 цвята
    Флумастери Faber-Castell Connector, балерина, 33 цвята
    36,90 лв.
  4. Комплект флумастери Staedtler Johanna Basford 323, 26 цвята
    Комплект флумастери Staedtler Johanna Basford 323, 26 цвята
    33,90 лв.
  5. Комплект флумастери Faber-Castell, 60 цвята
    Комплект флумастери Faber-Castell, 60 цвята
    49,90 лв.
  6. Флумастери Maped Color Peps Jungle, 24 цвята
    Флумастери Maped Color Peps Jungle, 24 цвята
    24,90 лв.
  7. Флумастери Maped Color Peps Jungle, 12 цвята
    Флумастери Maped Color Peps Jungle, 12 цвята
    12,00 лв.
  8. Флумастер Schneider Link-It, 1.0 мм, кафяв
    Флумастер Schneider Link-It, 1.0 мм, кафяв
    1,77 лв.
  9. Двувърхи флумастери Koh-I-Noor, 30 цвята
    Двувърхи флумастери Koh-I-Noor, 30 цвята
    17,90 лв.
  10. Двувърхи флумастери Koh-I-Noor
    Двувърхи флумастери Koh-I-Noor
    6,90 лв.
  11. Островърхи флумастери Koh-I-Noor
    Островърхи флумастери Koh-I-Noor
    6,90 лв.
  12. Магически флумастери Koh-I-Noor Magic, 18 цвята
    Магически флумастери Koh-I-Noor Magic, 18 цвята
    6,90 лв.
  13. Магически флумастери Koh-I-Noor Magic
    Магически флумастери Koh-I-Noor Magic
    4,90 лв.
  14. Флумастери 12 Цвята Faber-Castell
    Флумастери 12 Цвята Faber-Castell
    4,90 лв.
  15. Двойни флумастери Faber-Castell, 10 цвята
    Двойни флумастери Faber-Castell, 10 цвята
    9,50 лв.
  16. Флумастери Faber-Castell, 10 цвята
    Флумастери Faber-Castell, 10 цвята
    8,50 лв.
  17. Двувърхи флумастери Koh-I-Noor Twins, 24 цвята
    Двувърхи флумастери Koh-I-Noor Twins, 24 цвята
    14,90 лв.
  18. Флумастери BIC Kids Visa, 12 цвята
    Флумастери BIC Kids Visa, 12 цвята
    7,90 лв.
  19. Флумастери Staedtler, 24 цвята
    Флумастери Staedtler, 24 цвята
    13,90 лв.
  20. Флумастери Staedtler, 12 цвята
    Флумастери Staedtler, 12 цвята
    7,00 лв.
  21. Флумастери Staedtler, двувърхи
    Флумастери Staedtler, двувърхи
    10,50 лв.
  22. Комплект двупосочни флумастери Maped Color'Peps Duo, 10 броя - 20 цвята
    Комплект двупосочни флумастери Maped Color'Peps Duo, 10 броя - 20 цвята
    18,10 лв.

102 резултата

Страница

От детските до разнообразните професионални флумастери – в тази категория ще откриете множество продукти, които ще дадат цвят и настроение на всяка творба. Тук са събрани всички предложения на Orange center за един от любимите продукти на учениците и творците. 

Ако все пак Ви трябва повече информация, за да вземете решение кой тип продукт ще Ви бъде най-полезен, тук можете да научите малко любопитни факти и конкретна насока за избора си. 

Какви видове флумастери предлагаме?

Ако сте се питали как точно работят флумастерите, механизмът им е неособено труден за разбиране - в основата си те представляват порести пръчици, напоени с мастило и с твърд връх, поставени в удобни за захват корпуси и затворени със специална вентилираща се капачка, която да запази качествата на мастилото за възможно най-дълго. 

От тази дефиниция можем да изведем няколко качества, които флумастерите трябва да могат да спазят. 

На първо място мастилото им да не изсъхва бързо и да пише в красиви и наситени цветове. Освен това е важно да са затворени в удобна опаковка, защото едно от главните предимства на рисуването с флумастери пред това с четки и бои например е удобството. 

Флумастерите са достатъчно дебели, че да се хващат лесно и от неопитните ръце на малчуганите и успяват да постигнат пигментирани и радващи окото резултати, без да се създава прекалено много бъркотия. 

В тази категория са събрани такива продукти, които отговарят на подобни изисквания за качество. Ще откриете разнообразие от флумастери с мастило на водна основа, като много от продуктите в селекцията ни могат да се похвалят с високо ниво на издръжливост, което позволява те да не изсъхват дори когато са оставени без капачка. 

Същевременно някои от предложенията ни са специално разработени да отговарят на едно важно изискване за родителите – измиват се изключително лесно от почти всеки тип текстил. Всички флумастери обаче отговарят на стандартите за безопасност на детските играчки и използват нетоксични материали.

Следвайки друго важно изискване за флумастерите, сме включили продукти с ергономична форма за по-удобен захват. Допълнително удобство предлагат двувърхите маркери, които спестяват място в несесера с ученически пособия. 

По начина, по който оцветяват листа, продуктите в категорията се разделят на няколко типове. Освен класическите има и акварелни флумастери, както и такива с брокат. 

Малчуганите ще харесат и така наречените магически флумастери, които позволяват да се изтриват грешки при рисуване или пък да се оставят тайни послания в бял цвят. 

Също толкова обичани от децата са и флумастерите с щампи, които попадат в нашата селекция. Не липсват обаче и тези, които са разработени с цел да бъдат полезни на порасналите творци. 

За кого са подходящи?

Въпреки че най-често флумастерите се оказват в ръцете на децата, те не са единствените, които биха се радвали да получат като подарък този тип средство за оцветяване. 

Днес флумастерите се изработват по напредничави методи и позволяват на хора от всички възрасти да ги включват в моментите, отдадени на творчество. 

В тази категория ще намерите продукти, които успешно съединяват предимствата на работата с мастило и лекотата на рисуването с четка, което ги прави страхотни за боядисване и маркиране, за оформления, за моден дизайн, а и за всички артисти, превърнали се в професионалисти. Има ги и калиграфски флумастери, които да дадат живот на всякакви декоративни дизайни.

А в случай че наистина искате да зарадвате някой малчуган, в категорията ще откриете не само разнообразни по цветове и вид флумастери, но и такива, които идват в красива опаковка, която функционира и като играчка. Наред с това предлагаме дори артикули от световно известните марки - Faber-Castell и Koh-i-noor. 

Защо да се доверите на Orange center?

Независимо дали търсите скъпи или евтини флумастери, бои и четки за рисуване, моливи и писалки или пък несесери и ученически раници – при пазаруването за подготовката за първия учебен ден предложенията на Orange center винаги са насреща.

Но освен това тук можете да откриете продукти, подходящи за подарък, за семейните игри и за организиране на работното място. Да не забравяме и почти безкрайното количество от увлекателни книжни предложения от всеки популярен жанр. 

Пазарувайте по всяко време на деня с онлайн книжарницата ни и очаквайте продуктите да пристигнат до Вас във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 49,80 лева пък доставката е безплатна.

Виж повече