14,90 лв.

100-те абсолютни закона на бизнес успеха

Брайън Трейси
Световна библиотека
Наличен
14,90 лв.

 

Стоте универсални закона, гарантиращи успех в живота и бизнеса, са лесни за използване от всеки! Едни ги спазват и процъфтяват, други ги пренебрегват и тръгват по пътя на провала. В тази книга Брайън Трейси не само разкрива тези закони, но ни предлага и изобилие от практически съвети как да ги приложим незабавно. Той илюстрира тяхното действие с много примери от света на бизнеса.
„Стоте абсолютни закона на бизнес успеха" ще ви научат как:
- да увеличавате приходите си
- да привличате и задържате по-добри служители
- да предлагате и продавате по-добри продукти и услуги
- да контролирате разходите си по-разумно
- да се развивате, Като поемате
по-малко рискове И още много други неща!
Брайън Трейси е световноизвестен автор на десетки книги, на над 300 аудио и видео програми за личния успех и бизнеса, продадени в милионни тиражи и преведени на повече от двадесет езика. Професионален лектор, той всяка година обучава над 250 000 души от десетки страни по света. Бизнес консултант е на повече от 500 глобални корпорации.
Информация за "100-те абсолютни закона на бизнес успеха"
  • Език Български
  • Брой страници 288
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2008
Брайън Трейси
За автора

Брайън Трейси стартира от дъното и е извървял пътя си нагоре стъпка по стъпка. Започнал е съзнателния си живот необразован, неквалифициран и безработен, преспивайки в колата си и работейки всичко, което е можело да му помогне за осигуряване на прехраната. Дълги години той е живял точно по този начин!