17,57 лв.

Гарантирана финансова независимост

Марко Робинсън
17,57 лв.
Една книга, с чиято помощ ще можете да осигурите своята финансова независимост и да вършите това което обичате.
 
Няма такова понятие като работа за цял живот. Вече няма незаменими хора и работодателите се стремят да го покажат ясно. Плаща им се по-малко, очаква се да работят повече часове безвъзмездно, а някои хора биват заменяни с механични роботи. 
 
Тази книга е за хора, които наистина искат да започнат да правят това което обичат, вместо да работят просто за да съществуват.
 
Книгата ще Ви научи как да създадете достатъчно Пасивни Приходи. Само с помощта на няколко финансови инструмента за закупуване на недвижими имоти, ще реализирате един стабилен паричен поток. Приходите, които ще почнете да получавате, ще стигнат не само за покриване на разходите Ви, но и ще Ви дадат възможността да се насладите на живота си!
 
Ще отпадне и нуждата от това да разчитате на заплата (някои от учениците на Марко, са успели да реализират подобни успехи само за 90 дни)!Една книга в абсолютно правилното време и място! През последните 9 месеца Марко е закупил 96 имота чрез компанията му за групово финансиране и е спечелил милиони долари, като същевременно е помогнал на хиляди да постигнат същото.
Информация за "Гарантирана финансова независимост"
  • Език Български
  • Брой страници 176
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация