Attack on Titan

101 резултата

Страница

101 резултата

Страница

Пристъпвате през портите на крепостните стени в света на Attack on Titan.

В тази категория са събрани всички томове, специални издания и всеки box set от света на известната манга поредица Shingeki no Kyojin, по-позната като Attack on Titan.

Открийте разнообразие от манга предложения, създадени от мангаката Хаджиме Исаяма.

За какво става дума в Attack on Titan?

Една от най-популярните истории в манга и аниме света през последните десет години, се фокусира върху последните оцелели хора на земята… или поне за такива се смятат те.

Запознай се с Ерен (Eren Yeager), Микаса (Mikasa Ackermann), Ливай (Levi Ackerman) и всички останали от 104 отряд. Те, както много други, са отраснали с мисълта, че преди над 100 години човечеството е било на прага на изчезване, след като са се появили огромните човекоядни титани, които носят опустошение и смърт със себе си. За да се спасят, последните хора на земята са били принудени да се изолират зад три 100-метрови стени.

Малко се знае от къде са се появили титаните и защо те атакуват хората, но през последния век жителите на града зад стените, Шиганшина, живеят със спокойствието, че са в безопасност. Докато една неочаквана атака на титан не променя всичко.

За кого е подходяща мангата?

Постапокалиптичната атмосфера и гротеските сцени в мангата Attack on Titan привличат вниманието на читатели от различни възрасти. Но именно заради изпълнените с екшън страници, поредицата не се препоръчва за най-малките манга почитатели. Макар и да не е зададена официална минимална възраст, историята може да се оцени като неподходяща за деца под 12 години.

Защо да се доверите на Orange?

Книжарница Orange се стреми да се превърне в новото любимо място на всяко отаку. Тук ще откриете разнообразие от манга предложения от някои от най-известните поредици – от AOT през Naruto и One Piece и още много други.

Попълнете пропуските в манга колекциите си или изберете подходящ мърч продукт. А междувременно можете да потърсите нова интересна книга или комикс, пъзели и настолни игри, продукти за училище и офиса или пък такива, подходящи за подарък.

Пазарувайте на стойност над 49,80 лева и ще получите продуктите си с безплатна доставка. Или пък се възползвайте от опцията „Купи онлайн, вземи от магазин“, с която имате достъп до всички промоции онлайн, но получавате продуктите си в най-удобния за Вас магазин, без да плащате за доставка.

Една такава промоция, от която можете да се възползвате е регулярната 20% отстъпка на манга поредицата ни на месеца. Следете сайта ни често, за да разберете коя е новата поредица, която можете да вземете с онлайн отстъпка.

Виж повече